Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Η μαγεία συνεχίζεται!

Μόνο ως «μαγική κατάσταση» μπορεί να χαρακτηρισθεί αυτό που συμβαίνει φέτος με την κατάκτηση μεταλλίων από τον Όμιλο Ξιφασκίας Φλώρινας.
Όλοι εμείς στον Ο.ΞΙ.Φ. «ξεχάσαμε τις ομπρέλες μας» στην βροχή μεταλλίων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -17 στο ξίφος μονομαχίας που έλαβε χώρα το περασμένο Σ/Κ στο ΟΑΚΑ.
Κρατηθείτε…1 χρυσό – 2 αργυρά – 2 χάλκινα μετάλλια δεν είναι τίποτα λιγότερο από ΘΡΙΑΜΒΟΣ!!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Στο ξίφος μονομαχίας κοριτσιών (68 συμμετοχές) πετύχαμε το απόλυτο με 1η την Καλυβιάνου Ρίκη, 2η την Μοσχοπούλου Ζωή και 3η την Κεβρεκίδου Μαρία ενώ στο ομαδικό (13 ομάδες) κατακτήσαμε το χάλκινο με τις Μπαντίκη, Ζιώτα, Καλυβιάνου και Μοσχοπούλου.
Στα αγόρια (89 συμμετοχές) ο Τσώκας Αστέριος έχασε το χρυσό για ένα μόλις χτύπημα (14-15) από τον Χαντζόπουλο (Χαλάνδρι). Στο ομαδικό των αγοριών η απουσία του τιμωρημένου Σκενδέρη ήταν καθοριστική (6η θέση σε σύνολο 18 συμμετοχών).
Η προσπάθεια συνεχίζεται με την 2η φάση του Πρωταθλήματος -17 στο ξίφος ασκήσεως το ερχόμενο Σ/Κ στην Αθήνα. Ο Ο.ΞΙ.Φ. θα ταξιδέψει με 20μελή αποστολή.
Έτοιμη και η προκήρυξη της ΕΟΞ για την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος -20 στο TFC στην Θεσσαλονίκη (8-9 Μαρτίου).
Όλα έτοιμα και για το Kid’s Cup Vol.3 το οποίο θα γίνει στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» στο ΟΑΚΑ στις 15 και 16 Μαρτίου. Τις επόμενες ημέρες η προκήρυξη στο www.oxif.gr.
Τέλος, ο Ο.ΞΙ.Φ. αποφάσισε την συμμετοχή του στο Πρωτάθλημα Olimpici στην Βουδαπέστη (22 και 23 Μαρτίου).

Από Δ.Σ.

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και για της επιτυχίες και το ότι καταφέρατε για πρώτη φορα στα χρονικά του αθλήματος να γίνει ο τελικός των κοριτσιών χωρίς κόσμο

    και με εκκένωση της αίθουσας απο κόσμο !!!!!! Για άλλη μια φορά σας καμαρώσαμε εμείς στην Αθήνα , να είστε καλά για το θέαμα που προσφέρεται !!! Άντε να δούμε τι θα γίνει και αυτή την εβδομάδα που έχει το Ξίφος ασκήσεως ...... να φέρουμε και κράνη;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσεις στην αθηνα να παρετε και κρανη να παρετε και πανοπλιες και οτι αλλο θελετε,η αδικια εχει αυτα τα αποτελεσματα,υπομονη εχει και ορια η συγκεκριμενη συνεχως δημιουργη προβληματα στον αγωνιστικο χωρο και εσεις την καμαρωνετε..........εεεεεεεεεε φτανει πια.....ποναει το ξερω να εχει παντα επυτιχιες ο οξιφ αλλα τι να κανουμε εχουμε προπονητες με ψυχη που δουλευουν...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλο προπονητές με ψυχή που δουλεύουν και άλλο προπονητές που προπηλακίζουν 15 χρόνα , νομίζω έχει διαφορά!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. εμεις οτι κερδιζουμε το κερδιζουμε με το σπαθι μας και οχι με πονηριες... ας παει πρωτα να μαθει να παιζει ξιφασκια και μετα να ερθει να διεγκδηκησει μεταλιο και οχι με πονηρια να διακοπτη των αγωνα γιατι τις ποναει το χερι,το ποδι κ.α πολλα... αντε γειααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΤΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ 'Η ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτος που το εγραψε και οι υπολοιποι ομοιοι του να παρουν και ΖΩΝΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ μαζι τους γιατι ο ψηλος δεν αστειευεται .
    Και πολυ καλα σας εκανε φτανει σας γλεντήσανε τοσα χρονια.
    Να αγιασουν τα χερια σου ρε ψηλε γιατι φορας παντελονια και οχι φουστανακια.
    Μαζι σου!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πείτε ρε παιδια για ποιον απο τους 2 ψηλούς λέμε τον 3 δεν το μετράμε γιατι ειναι 3/4 !!!!!

      Διαγραφή
  6. Ο τύπος είτε φοράει κράνος είτε όχι, την ασχετοσύνη και την εμπάθεια του δεν μπορεί να την κρύψει. Μάλλον είναι ένας από τους γνωστούς πικραμένους "τιμητές" Δεν είναι η 1η φορά που ο Ο.ΞΙ.Φ. τα παίρνει όλα και σίγουρα όχι η τελευταία. Είναι η 1η φορά, όμως, που αντιδράει στις προκλήσεις και σίγουρα όχι η τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.