Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοινώνει την υποψηφιότητά του ο Χ. Μποντζίδης

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για το δήμο Φλώρινας προχωρά ο Χαράλαμπος Μποντζίδης, ο οποίος σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, ημέρα της ονομαστικής του εορτής, θα δώσει το στίγμα της πολιτικής του και των θέσεων του για το δήμο.
Η ομιλία του κ. Μποντζίδη θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Λύγκος», στις 8 το βράδυ.

7 σχόλια:

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχα! καλή εβδομάδα. Τελικά με αυτήν την είδηση μου έφτιαξες την ημέρα και την εβδομάδα ολόκληρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τελευταία του πολιτική αναμέτρηση το 2002 στις δημοτικές με βαριά ήττα. Είχαν προηγηθεί 3 συνεχόμενες ήττες σε εθνικές εκλογές. Από τότε πέρασαν 12 χρόνια μακριά από τα κοινά.
    Οι συνθήκες άλλαξαν και οι καταστάσεις αλλά και οι άνθρωποι. Μπορεί να είναι καλός και άγιος αλλά είπαμε. Τα πράγματα άλλαξαν, μαζί και η εκλογική του δυναμική και επιρροή.
    Είναι ίσως ανυπέρβλητα δύσκολο να ¨επιστρέψει¨.
    Απορώ λοιπόν ειλικρινά.
    Δεν βρέθηκε ούτε ένας από αυτούς που ισχυρίζονται ότι ο κ. Μποντζίδης είναι φίλος τους για να του πουν την αλήθεια και να τον προστατέψουν; Για να του μιλήσουν για τη νέα πραγματικότητα; Εκτός αν τους αληθνινούς φίλους στη σημερινή εποχή του πάτησε το τρένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.ΤΟ 2002 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕ,ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΡΩΝΕ.ΤΩΡΑ Η ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σήμερα εκτός από το Μπάμπη εορτάζει και ο Χαρίλαος Τρικούπης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν γευτεις το μελι δε το ξεχνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσύ πιστεύεις ότι μετά από τόσο καιρό σκέφτεται το μέλι ή του λείπουν τα λεφτά?Πόσο λίγος είσαι!

      Διαγραφή
    2. m\μπαμπη θα το ρουφηξεις το αυγο βρωμανε αυτες οι εκλογες

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.