Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης σε προνοιακά ιδρύματα της Φλώρινας (video)

Για δεύτερη χρονιά η Αρχιεπισκοπή Αμερικής, σε συνεργασία με την μη κυβερνητική οργάνωση «Αποστολή», μοίρασε πετρέλαιο θέρμανσης σε προνοιακά ιδρύματα της Φλώρινας.
Δείτε στο video τι δήλωσε ο περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Αντωνιάδης τόσο για το θέμα αυτό, όσο και για την αιθαλομίχλη και τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την Περιφέρεια.

5 σχόλια:

  1. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ,ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δώσετε οδηγίες στα ΜΜΕ, όταν λένε οτι ο Αντωνιάδης θα δώσει συνέντευξη, να διευκρινίζουν με ποια ιδιότητα θα το κάνει.
    Επιπλέον, να μας διευκρινίσετε με ποιά ιδιότητα δώσατε την συνέντευξη, το περιεχόμενο της οποίας μπορούσε απλά να αναρτηθεί σαν άρθρο που θα διαβάζαμε με το ιδιο ενδιαφέρον. Από το όψιμο ενδιαφέρον -σύμφωνα με την τελευταία φράση της συνέντευξης- για τον λαό όχι μόνο της Φλώρινας, αλλά όλου του λεκανοπεδίου, όρια Δήμου Φλώρινας, να υποθέσω οτι θα κονταροχτυπηθείτε για την ηγεσία του και άρα με την ιδιότητα του υποψήφιου Δημάρχου μας έρχεστε????
    ΔΙΟΝΥΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΙ ΚΟΡΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΒΑΖΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥ ΜΟΥΣΑΝΤΕΝΙΟΥ ΓΚΑΛΟΠ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΓΚΑΛΟΠ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

      Διαγραφή
  4. Ο κ. Αντωνιάδης είναι ο μόνος που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον δήμο Φλώρινας με αξιώσεις! Και πτυχία έχει, και πείρα, και γνωσεις, είναι επικοινωνιακός κτλ, κτλ! όταν θάρθει η ώρα , θα τραβάτε τα μαλλιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.