Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η ακαδημία μπάσκετ Shooters σε τουρνουά στην Αθήνα

Κατά το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου η Ακαδημία μπάσκετ SHOOTERS έλαβε μέρος σε τουρνουά μπάσκετ στην ΑΘΗΝΑ, με τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, του ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ και του ΕΣΠΕΡΟΥ.
Η εικόνα που παρουσίασε η Ακαδημία μας ήταν εξαιρετική τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου εισπράττοντας τα εύσημα από τους διοργανωτές.
Το τουρνουά αυτό αποτέλεσε μια ιδιαίτερη εμπειρία για τους παίκτες μας αποκομίζοντας σημαντικές εικόνες.

5 σχόλια:

  1. Κε Μαρκόπουλε η ακαδημια σας αποτελεί στολίδι για τον τόπο μας συνεχιστε σας έχουμε ανάγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μαρκοπουλος έχει όλα τα φόντα να εκτοξεύσει το μπάσκετ της περιοχής μας σε επίπεδα πρωτόγνωρα δεν χωράει αμφισβήτηση ότι είναι ο πλέον καταρτισμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί η ακαδημία δεν συμετέχει σε κανένα επίσημο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΔΥΜ και παίζει μόνο φιλικά παιχνίδια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ρωτάς τον προπονητή σου και τους άλλους υπεύθυνους;;; Τόσες κρούσεις έχουν γίνει από την άλλη πλευρά

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια κ. Μαρκόπουλε για την όρεξη και το μεράκι της δουλειάς σας. Είστε ο μοναδικός στον τόπο μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που ασχολείται τόσο ενεργά με το παιδικό μπάσκετ. Το έργο σας στην Φλώρινα αλλά και στην περιοχή της Πρέσπας αποδεικύνει το πόσο κοντά έχετε φέρει τα μικρά παιδιά με τον αθλητισμό. Συνεχίστε έτσι την πολύ σωστή και τέλεια οργανωμένη δουλειά σας. Μπράβο σας και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.