Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Κ. Καντζίδης: «Ο δήμαρχος Φλώρινας έχει μαύρα μεσάνυχτα» (video)

Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε ο δήμαρχος Φλώρινας Γιάννης Βοσκόπουλος στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο έδωσε ο πρόεδρος του Τροπαιούχου Κώστας Καντζίδης. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βοσκόπουλος είχε επικαλεστεί πως ο κ. Καντζίδης του είχε αναφέρει ότι ο Αιμίλιος Ασπρίδης, ως δήμαρχος Περάσματος, απασχολούσε εργαζομένους με μαύρα χρήματα.
Δείτε την απάντηση στο παρακάτω video:


4 σχόλια:

  1. KANTZIΔΗ ΣΑΝ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ (ΚΑΙ ΜΕ Ν.Δ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!!) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAYΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΡΟΥΛΙ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΟΣΚΟΥΣΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΡΗΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν διοριστήκατε κ. Καντζίδη σαν οδηγός στη ΔΕΗ είχατε δίπλωμα οδήγησης;
    Κ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΩΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.