Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κύπελλο Ελλάδος: βλέπει ημιτελικά ο Αμύντας

Στα γραφεία της ΟΧΕ διεξήχθη η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών για την σεζόν 2013-2014, με τον Αμύντα να έχει βατή κλήρωση στην Α και Β φάση του θεσμού, όπου θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, ομάδες μικρότερης κατηγορίας και κατ΄ επέκταση χαμηλότερης δυναμικότητας.
Πιο αναλυτικά στην Α φάση ο Αμύντας φιλοξενείται στην Κατερίνη από την ομάδα του Αρχελάου, όπου σε περίπτωση πρόκρισης, στη Β φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Φίλιππος Βέροιας – Παναθλητικός.
Εάν ο Αμύντας ξεπεράσει και αυτόν το σκόπελο, τότε θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου αναμένεται να βρει μπροστά του – βάση των διασταυρώσεων – τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ και πάλι με ντισαβαντάζ έδρας.
Οι αγώνες είναι μονοί (νοκ άουτ), η έναρξη του Κυπέλλου Γυναικών 2013-2014 ορίστηκε για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, ενώ ο Τελικός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 ή 6 Απριλίου 2014.
Αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου ο τεχνικός του Αμύντα Νίκος Γιώσκος σχολίασε:
« Στο θεσμό των εκπλήξεων δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για νοκ άουτ αγώνες με μειονέκτημα έδρας, όπου ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση ή μια κακή σου μέρα και να σου κάνει τη ζημία. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στη συγκεκριμένη διοργάνωση.»


Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ
Β. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
Γ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ
Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ε. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΣΤ. OΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜ.

(1) Νικητής Α - ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ
(2) Νικητής Β - Νικητή Γ
(3) Νικητής Δ - ΠΑΟΚ
(4) Νικητής Ε - Νικητής ΣΤ

1ος Ημιτελικός
Νικητής 1-2
2ος Ημιτελικός
Νικητής 3-4

Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.