Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Επίσκεψη μέσα στην εβδομάδα διευθυντικών στελεχών της ΔΕΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τους ΑΗΣ Αγ. Δημητρίου και Μελίτης, τα ορυχεία του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, καθώς και το χώρο όπου θα κατασκευαστεί η νέα λιγνιτική μονάδα Πτολεμαΐδα V, θα επισκεφτούν μέσα στην εβδομάδα (πιθανότατα την Τετάρτη 25/09), διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ, με επί κεφαλής τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης κ. Κωνσταντίνο Δόλογλου.
Μαζί του θα είναι οι Γεώργιος Δαμάσκος (Γενικός Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων), Παναγιώτης Νικολακάκος (Γενικός Διευθυντής Ορυχείων) και Ιωάννης Κοπανάκης (Γενικός Διευθυντής της ΔΕΗ).

Πηγή: kozan.gr

3 σχόλια:

  1. ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ 300€ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ 2 ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΕΛΙΤΗ, ΦΙΛΩΤΑΣ) ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΛΙΓΝΙΤΗ ΜΑΣ , ΤΡΩΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ , ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ . ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λιγνιτης φιλαρακι ανηκει στην Ελλαδα!! Οι Φλωρινιωτες πρεπει να διαμαρτυρυθουν για να γινουν προσληψεις στην Δ.Ε.Η!! Τα ορυχεια υπολειτουργουν λογο ελλειψης προσωπικου και η ανεργια μαστιζει την περιοχη μας

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ; Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ;ΣΤΑΘΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΘΡΟΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΑΣ;ΣΤΑΘΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ. ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.