Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η διημερίδα για την ανεργία (video)

Με τη βασική εισήγηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Ασημάκη Παπαγεωργίου, ολοκληρώθηκε χθες η διημερίδα με θέμα «Η ανεργία ως κοινωνικό πρόβλημα – Οι αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού Φλώρινας για την καταπολέμηση της ανεργίας».
Δείτε στο παρακάτω video τις τοποθετήσεις του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Στέφανου Μπίρου, του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου, του εκπροσώπου της εκκλησίας π. Σωτήρη Παρδάλη, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Δακή, του βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημήτρη Ηλιάδη, της εκπροσώπου της πανεπιστημιακής κοινότητας Άννας Σπύρτου, του προέδρου του «Σπάρτακου» Γιώργου Αδαμίδη και τέλος του υφυπουργού κ. Παπαγεωργίου.



4 σχόλια:

  1. Η εκκλησία γιατί είπαμε τώρα μίλησε ακριβώς;;; MK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ Τ Ε Ω Σ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΣΤΑΘΗΣ - ΔΑΚΗΣ Κ.Λ.Π ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΙΛΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ; ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Τ Ο ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως νομίζεις ότι είσαι ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
    2. EΣΥ ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝ; ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.