Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Με τρεις αθλητές ο «Παγκράτιον» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καράτε

Την Κυριακή 22/9/2013 στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες Αττικής έγιναν οι Τελικοί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Καράτε. Ο σύλλογος Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας συμμετείχε με τρεις αθλητές που πήραν την πρόκριση από τους αγώνες της Φλώρινας.
Την αποστολή συνόδευσαν οι δυο προπονητές του συλλόγου ο πρόεδρος Τσαρτσιταλίδης Κίμων και το μέλος του Δ.Σ Μπογδάνης Κων/νος. Οι αθλητές μας έκαναν πάρα πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο όμως οι εμπειρίες είναι πολλές και χρήσιμες για την συνέχεια, τα παιδιά μας έδειξαν ότι είναι αξιόλογοι και υπολογίσιμοι αντίπαλοι.
Ο Μπογδάνης Πέτρος νικήθηκε μάλλον από το άγχος του παρά από τους αντιπάλους του, το ίδιο και ο Σιδηρόπουλος Γιώργος. Η Τσαρτσιταλίδου Ειρήνη-Μαρία έκανε καταπληκτική εμφάνιση περνώντας με δυο νίκες στον ημιτελικό εκεί έχασε από την μετέπειτα πρωταθλήτρια Ελλάδος με σκορ που την αδικεί αφού κέρδιζε με 2 – 0 και στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα η αντίπαλος πήρε ipon και την κέρδισε με 3 – 2.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Κατ’ αρχήν να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές τους. Σε αγώνες τέτοιου επιπέδου το πρωτεύων είναι να είσαι παρόν και τα δικά μας παιδιά ήταν εκεί και ήταν γιατί το άξιζαν πήραν παλικαρίσιες προκρίσεις, στην Αθήνα ξέραμε ότι τα πράγματα θα ήταν δύσκολα για πολλούς λόγους, ο βασικότερος ήταν ότι και οι τρεις είχαν αλλάξει κατηγορία και φυσικά οι περισσότεροι αντίπαλοί τους ήταν πιο έμπειροι.
Τα δυο αγόρια μας Μπογδάνης και Σιδηρόπουλος έχασαν από τους εαυτούς τους και δεν τους κέρδισαν οι αντίπαλοί τους, και δεν είναι ούτε δικαιολογία ούτε εγωιστικό, αφού τα παιδιά δεν μπόρεσαν να αποβάλουν το άγχος τους και μπήκαν και οι δυο σφιγμένοι με φυσικό αποτέλεσμα την ήττα. Πιστεύω πως του χρόνου θα είναι πιο έτοιμοι να διαχειριστούν παιχνίδια τέτοιου επιπέδου. Αντίθετα η Ειρήνη-Μαρία μπήκε δυνατά αλλά και εδώ από απειρία περισσότερο έδωσε στην αντίπαλό της στα τελευταία δευτερόλεπτα το ipon και έμεινε στην 4η θέση. Τώρα μετά από λίγη ξεκούραση θα πρέπει να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε τα σημεία που μας στέρησαν τους τίτλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.