Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά του ΚΕΚΥΚΑμεΑ και το νοσοκομείο Φλώρινας (video)

Για 3η χρονιά, η κα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου η οποία φέρει τον τίτλο «Γυναίκα της Χρονιάς από την Ασία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία» για την προσφορά της στο εθελοντισμό διοργάνωσε χθες με ομάδα εθελοντών, φιλανθρωπική εκδήλωση με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και του δήμου Φλώρινας.
Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν άμεσα στο π. ΚΕΚΥΚΑμεΑ Φλώρινας και σε αναλώσιμο υλικό προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για τις ανάγκες των καρκινοπαθών.
Δείτε στο video τι δήλωσαν η κα Αλεξάνδρα Βακιτσίδου, καθώς και η κα Βούλα Αλεξοπούλου, κοινωνική λειτουργός από το «Χαμόγελο του Παιδιού».


1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε, όλες και όλους από καρδιάς. Όσο υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι, τα παιδιά μας δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Η αλληλεγγύη, στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, η ανθρωπιά και η αγάπη για το συνάνθρωπό μας, είναι αυτά που θα μας κρατήσουν όρθιους και αξιοπρεπείς και έτσι θα αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην κα Αλεξάνδρα μας, την Αλεξάνδρα της καρδιάς μας και ασφαλώς στον κο Νίκο, που χωρίς καν να το ζητήσουμε, αφουγκράστηκαν τα προβλήματά μας και τις αγωνίες μας και έσπευσαν να συμπαρασταθούν. Μακάρι αυτές τους οι προσπάθειες να βρουν μιμητές και συνεχιστές.

    Εκ μέρους των παιδιών του ΚΕΚΥΚΑμεΑ
    Ξένια Καϊμάρα
    Ψυχολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.