Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η ανεργία στο επίκεντρο (video)

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διοργάνωση της διημερίδας με τον τίτλο «Η ανεργία ως κοινωνικό πρόβλημα – οι αναπτυξιακές δυνατότητες του νομού Φλώρινας για την καταπολέμηση της ανεργίας» παραχώρησαν χθες οι διοργανωτές. Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Αμύνταιο και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στη Φλώρινα, ενώ ανάμεσα στους ομιλητές αναμένεται να είναι κυβερνητικά στελέχη, αλλά και τοπικοί παράγοντες.
Για τη διημερίδα μίλησαν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στέφανος Μπίρος, η αντιδήμαρχος Αμυνταίου Μέλη Γιαννιτσοπούλου, ο δημοτικός σύμβουλος Φλώρινας και αντιπρόεδρος της ΑΝ.ΦΛΩ. Άρης Αριστείδου και το στέλεχος της ΑΝΦΛΩ Δημήτρης Σιδηρόπουλος.


11 σχόλια:

  1. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΛΥΣΗ ΣΩΘΗΚΑΜΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ,ΓΙΑΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ,ΔΙΑΘΕΣΗΜΟΤΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι προτείνεις να κάνουμε λοιπόν;

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΙΔΡΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛ.ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΖΕΙΣ Σ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ,

      Διαγραφή
    3. Τι προτείνεις να κάνουμε εμείς ;
      Να σταυροκοπηθούμε η απλά να περιμένουμε να δούμε τι κάνουν οι άλλοι (που καλώς η κακώς, τουλάχιστον προσπαθούν) και εκ του ασφαλούς υψηλή κριτική;

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

      Διαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ.ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα άλλα κόμματα δηλαδή δημιούργησαν νέες θέσεις απασχόλησης;

      Διαγραφή
    2. ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .ΚΟΣΚΟΤΑΣ-ΖΙΜΕΝΣ- ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ- ΒΑΤΟΠΕΔΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ-ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΤΡΟΙΚΑ. ΔΙΘΕΣΗΜΟΤΗΤΕΣ,ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΑΣΤΕΓΟΙ- ΣΥΣΙΤΙΑ Κ.Λ.Π ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      Διαγραφή
    3. Άλλο σε ρώτησαν!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  3. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΑΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ Η ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗ,
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙΑΣΤΕΓΟΥΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΓΕΙΤΟΝΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.