Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη φασιστική δολοφονία στο Κερατσίνι

Παύλος Φύσσας, 34 χρονών νεκρός. Μαχαιρώθηκε από χέρι φασίστα. Οι φασίστες τον στοχοποίησαν για την αντιφασιστική του δράση και όπως γνωρίζουν καλά, του επιτέθηκαν και τον δολοφόνησαν στο Κερατσίνι.
Η συμμορία της Χρυσής Αυγής που προωθείται από οικονομικά συμφέροντα για συγκυβέρνηση με την ΝΔ, συνεχίζει τα μνημονιακά εγκλήματα. Δεν δέρνουν το κατεστημένο - χτυπούν και σκοτώνουν μετανάστες, αριστερούς και τη νεολαία. Οι φασίστες οπλίζονται από τους κυβερνώντες, ενώ στην ίδια κατεύθυνση τα μνημονιακά παπαγαλάκια προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός ή να το παρουσιάσουν σαν σύγκρουση ακροκινούμενων ομάδων. Όμως στην πραγματικότητα αυτό είναι ο φασισμός και η φασιστική Χρυσή Αυγή. Δολοφονική συμμορία, όπλο του συστήματος ενάντια σους εργαζόμενους και τη νεολαία.
Μετά τις χιλιάδες αυτοκτονίες των τελευταίων χρόνων, τις κρατικές δολοφονίες, τη φτώχεια και την εξαθλίωση, το παρακράτος, με τη διαρκή ανοχή της αστυνομίας, μαχαιρώνει κάποιον απλά και μόνο επειδή ήταν αντιφασίστας. Σήμερα Τετάρτη, μαζί με τους απεργούς όλης της χώρας παλεύουμε για ψωμί παιδεία ελευθερία, παλεύουμε για ζωή, ενάντια σε αυτούς που μας την στερούν, λίγο λίγο ή κατευθείαν, με μία μαχαιριά.
Όλοι στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας σήμερα 19 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα.
Να πολιορκήσουμε τους φασίστες και την πολιτική που δολοφονεί.


Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Αντωνακάκη Σοφία

10 σχόλια:

  1. Με τη βοήθεια της "εύρεσης" στο browser μέτρησα 9 φορές τη λέξη "φασίστας" σε ένα κείμενο 10 σειρών. Που δεν είναι καν Ελληνική, αλλά δηλώνει τον Ιταλό εθνικιστή του Μεσοπολέμου.
    Άραγε χωρίς τη χρήση αυτής της κακόηχης και ηλίθιας λέξης τι νόημα θα είχε το κείμενο των συντρόφων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η δολοφονία έγινε υπό "θολές" συνθήκες. Για τα επεισόδια που ακολούθησαν, η αντίδραση των κομμάτων του πρώην "συνταγματικού τόξου" (το Σύνταγμα έχει καταλυθεί προ πολλού) και οι συνεχιζόμενες ταραχές, δείχνουν ότι βιώνουμε γεγονότα προαποφασισμένα και καλά σχεδιασμένα. Όλοι γνώριζαν ότι το Σεπτέμβριο θα συνέβαινε κάτι, για τη δημιουργία κλίματος ανωμαλίας. Το θύμα; Τυχαίο. Ότι και όποτε προκύψει. Ο θύτης; Η Χρυσή Αυγή. Ότι πιο βολικό. Ο μόνος πολιτικός φορέας που πραγματικά αντιμάχεται το αμαρτωλό σύστημα. Εκεί οφείλεται και η ραγδαία αύξηση των δημοσκοπικών ποσοστών της, η οποία πρέπει ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να ανακοπεί. Αλλιώς κινδυνεύει το σύστημα. Τα συστημικά κόμματα (ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Ν.Δ. Α.Ε.) κινδυνεύουν να χάσουν την εξουσία. Τα κόμματα δορυφόροι (όλα πλην Λαϊκού Συνδέσμου) κινδυνεύουν να χάσουν το ρόλο τους, όσο άχαρος και αν είναι. Οι ύαινες που κατατρώνε τις σάρκες των Ελλήνων (Ευρώπη, ΔΝΤ) κινδυνεύουν να χάσουν το"μεροκάματο". Ποιός αντιστέκεται σε όλους αυτούς; Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή. Πρέπει να εξαφανιστεί πολιτικά. Πως; Ένας τρόπος υπάρχει. Να μη συμμετέχει στις εκλογές. Πως θα γίνει; Πρέπει να μεθοδευτεί η κήρυξή της ως παράνομη οργάνωση. Με ποιόν τρόπο; Θα μεθοδευτεί μια προβοκάτσια από ισχυρά κέντρα και θα υποστηριχθεί από όλα τα κόμματα. Δηλαδή: Από όλο το σύστημα. Αυτό το σενάριο βιώνουμε, σε πλήρη εξέλιξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα αντέγραψα γιατί μου αρεσαν. Και, ασχετα ανποναει, η αληθεια ειναι αυτή.

      Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2013 - 1:15 μ.μ.
      Να συμπληρώσω σχετικά με το ρόλο του κάθε πολιτικού κόμματος. Εχω την εντύπωση οτι και η χρυσή αυγή, παιζει το ρόλο της ΄΄χυτρας ταχυτητας΄΄. Κρατάει σε χαμηλά επίπεδα την αγανάκτηση του κοσμου και καθε διαθεση για αντιδραση ειναι πλεον ανύπαρκτη. Εκτονώνονται οι φουκαράδες του κέντρου της Αθήνας και ελπίζουμε εμείς οι ξυπνιοι επαρχιώτες σε έναν ξεσηκωμό, αλλα μακριά από εμας. Και πάλι όμως μας πρόλαβε το μπάχαλο. Φωνάζει ο κλεφτης να φοβηθει ο νοικοκυρης...


      ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΒΟΝ19 Σεπτεμβρίου 2013 - 2:18 μ.μ.
      ΔΥΣΠΙΣΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΣΜOIΡΗ ΧΩΡΑ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 45 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΑΜΕ ΤΙΜΙΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΟΥΛΕΜΑ-ΔΟΥΛΕΜΑ -ΔΟΥΛΕΜΑ. ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΜΠΙΚ. ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗ ΦΥΜΏΣΕΙ.ΚΡΙΜΑ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 1:15 ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

      Διαγραφή
  3. Γιατί, χτυπάνε έναν να τρομάξουν εκατό,
    τώρα πού’ χουμε φουντώσει τον επαναστατικό χορό,
    με όλα τα μέσα, χωρίς φετιχισμούς,
    χωρίς αποκηρύξεις, μα ούτε ανώφελους ηρωισμούς.
    Χωρίς το φόβο ή την πεθυμιά μίας πρόσκαιρης κατάληξης,
    χτυπάμε φλέβα για την καρδιά της άνοιξης.
    Κάνουμε όνειρα με μάτια ανοιχτά
    και ενσαρκώνουμε τους άγριους εφιάλτες σας ξανά.


    https://www.youtube.com/watch?v=kdlvLTRkiQs


    ολοι εσεις που κανετε ολα αυτα τα σχολια γιατι δεν σας βλεπουμε ποτε εξω στο δρομο και ανωνυμα ξεχιλιζεται με βρωμα καθε τι στο ιντερνετ...
    γιατι δεν ανοιγεται ενα πυρηνα εδω στην φλωρινα της χρυσης αυγης;;;γιατι δεν κανετε ποτε μια συγκεντρωση εθνικιστικη;;;γιατι οταν ερχεται εδω η χρυση αυγη κρυβεστε απο τις καμερες μην ταυτοποιηθειτε;;;
    ξερετε γιατι;;;
    ...γιατι
    είμαστε απλά μια όμορφη εικόνα από το μέλλον.
    Από κείνους που τη Βάρκιζα δεν αναγνώρισαν ποτέ, γιατί κανένας Δεκέμβρης δεν τέλειωσε ποτέ.
    Τα αντίπαλα στρατόπεδα χωρίζονται ξανά
    ή με την εξέγερση ή με την κανονικότητα.
    Ή με τις κουκούλες φίλοι μου ή με τις γραβάτες.
    Hasta la muerte mis amigos.. ή πιο απλά, …ραντεβού στα γουναράδικα.

    ξεφτιλες δολοφονοι...Μπάμπης Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγνωμη ρε 12.51..αλλα θελω και εγω απο αυτα που σας ποτιζουνε..Μιλας για προβοκατσια οταν η εγκληματικη οργανωση που υποστηριζεις εχει αποκλειστικοτητα στις προβοκατσιες.Μιλας για συστημα ενω οι μαχαιροβγαλτες που υποστηριζεις ειναι τερατογεννεση του συστηματος.Ειστε οτι πιο συστημικο κυκλοφοραει και συ πιστευεις οτι την Ελλαδα στο σωστο δρομο θα την βαλει ο Κασιδιαρης ο Γερμενης και ο Μιχαλολιακος.Ειστε η ντροπη της Ελλαδος γι αυτο ντρεπεστε να κυκλοφορειτε.Θρασυδειλοι μαχαιροβγαλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. OYST K@@@ITES. ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΕΙΧΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ??? ΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ. ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΤΕΝΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΠΟΙΗΣΕΤΕ.
      ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ.
      Η ΠΕΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  5. Δεν είστε λιγότερο φασίστες εκεί στην Ανταρσύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάζοντας μόνο αυτό το μπλόγκ, μπορεί κανείς να βγαλει ασφαλή συμπεράσματα.
    17:50 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ
    18:00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    18:00 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ

    @@@@ του κερατά, ολοι σας διεκδικείτε την πατρότητα της δημοκρατίας. Σαν τα ζώα της ζούγλας. γυρω απο το κοπαδι υαινες και τσακάλια. Και μόλις το θηραμα έπεσε στην παγίδα και κατασπαραχτηκε απο τα σαρκοβόρα της ενημέρωσης, πλακωσαν και οι υαινες, οι γύπες και τσακάλια. Πλάκωσαν πανω στα ψόφια κουφαρια, γιατί μονο ετσι επιβιώνουν, μονο μετά τον θάνατο τον ολεθρο και την καταστροφή.
    Κατεβάστε τα λαβαρα των κομμάτων σας, σβήστε απο τα πανω σας τις υπογραφες σας γίνεται μια ενωμένη δυνατή αριστερα και θα δειτε τοσο κόσμο δίπλα σας που ούτε φαντάζεστε........ή δεν τον θέλετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 2.25 Αν κάποιος με πότιζε κάτι θα σου έδινα, αλλά ατύχησες. Δεν με ποτίζει κανείς, δεν ανήκω σε κανέναν, δεν περιμένω τίποτε καλό από κανέναν, δεν έχω καμία υποχρέωση σε κανέναν. Εσύ γιατί τρως το κουτόχορτο που σε ταϊζουν; Και μάλιστα ΟΛΟ; Αποκλειστικότητα στις προβοκάτσιες έχεις εσύ και ο χώρος σου. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το κείμενό σου. Βιάστηκες να με ταυτίσεις με τη Χρυσή Αυγή. Ατύχησες και πάλι. Απλά έδειξες την προβοκατόρικη τακτική σου. Όποιος έχει άποψη αντίθετη με τη δική σου, τον ταυτίζεις με ότι θεωρείς πιο αποκρουστικό στην εποχή σου και νομίζεις ότι έτσι καθάρισες. Δεν ξέρω ποιος θα σώσει την Ελλάδα. Προσωπικά πισεύω ότι δε θα μας σώσουν ούτε οι οπαδοί των ναζί, ούτε οι οπαδοί του Στάλιν. Μόνοι μας μπορούμε να σωθούμε, αν σταματήσουμε να τρώμε πρόθυμα ότι μας ταϊζουν όλες οι πλευρές του συστήματος και βρούμε το θάρρος να δούμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας τα παρουσιάζουν οι πολιτικοί καιροσκόποι όλων των χώρων, από φόβο μήπως χάσουν την εξουσία. Γιατί μαζί θα χάσουν και τη δύναμη να συνεχίσουν να μας καταδυναστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεχίζω απο 5:42 μ.μ.

    Θέλω να δώσω πάσα στην κυρία ''ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΑΡΕΣΤΙΓΜΕΝΑ'' του ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    Η σημερινή εικόνα της πλατείας θα ήταν ένα πολύ καλό θέμα για την συλλογή σας. Αν έχετε ήδη αποθανατίσει κάποια στιγμή από όλη την έκταση της πλατείας Μόδη, να την κοινοποιησετε και στο florine@ όπως συνηθίζετε.
    Μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών το ΠΑΜΕ, 15-20 άτομα.
    Μπροστά στον Βέικο, αριστερά από τα κανόνια ο ΣΥΡΙΖΑ,25-30 άτομα (δημοσιογραφοι συνδικαλιστές και πρώην πασόκοι-εκλεγμένοι).
    Δίπλα στην τράπεζα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 8-12 άτομα.
    Δυο μεγαφωνικες εγκαταστάσεις η μία απέναντι από την άλλη, ούρλιαζαν με παρωχημένα κομουνιστικα ''εμβατήρια '' από τη μια και την συλλογή του δολοφονηθέντα από την 'άλλη. Οι ΠΑΜίτες όρθιοι, έτοιμοι για όλα ο ένας κοντά στον άλλον σαν μελίσσι μέσα στην κυψέλη τον χειμώνα. Οι ΣΥΡΙΖΑίοι, απλωμένοι στα πεζούλια απολάμβαναν fredo espresso σε πλαστικό. Κάποιοι στριμώχνονταν δίπλα στον βουλευτή, ο οποίος έδειχνε ότι δεν καταλάβαινε τι σ@@τά έκανε εκεί. Πιο πέρα πίσω από τη μαύρη λινάτσα οι αναρχικοί της κ. καθηγήτριας. Κατηφείς και αμήχανοι, ίσα ίσα δυο τραπέζια για μπιριμπα συμπλήρωναν.
    Αναρωτήθηκα, πού είναι αυτοί που ψήφισαν και εξέλεξαν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ?? Που είναι οι ευαίσθητοι πολίτες??
    Πού είναι οι εχθροί του φασισμού??
    Όχι κύριοι και κυρίες της αριστεράς, δεν τους θέλετε. Φιλοτομαριστές είστε και γουστάρετε την αναμπουμπούλα, την τρέφετε και την συντηρείτε ΚΑΙ ακόμα χειρότερα, επιβεβαιώνετε τον Χρύσανθο, τον σύμβουλο του Σαμαρά και τον Τζήμερο. Αν μπορείτε αλλάξτε μου γνώμη........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.