Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Φλώρινα για το σχέδιο «Αθηνά»

Με πρωτοβουλία των φοιτητών πραγματοποιήθηκε χθες στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το σχέδιο «Αθηνά». Πλην των φοιτητών, καθηγητών και ελάχιστων κατοίκων της Φλώρινας συμμετείχαν ο βουλευτής Θανάσης Γερμανίδης και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, μέλη του ΚΚΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

13 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;
    ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ;
    ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ή ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ "ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ" ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΜΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΚΕΤΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα σε πειραξε ποιος υπογραφει το κειμενο. ο ηλιαδης ηθελε ειδικη προσκληση ο βοσκος ζει στον κοσμο του οι βουλευτες ειναι πολυ λιγοι για να προχωρησουν οπιοδηποτε θεμα. αν καθεσε εσυ στη καφετερεια και περιμενεις ποιος υπογραφει περιμενε θα τα στειλουμε στα ανοκτορα του μπακινχαμ να τα υπογραψει η βασιλισσα και μετα να βγουμε να διεκδικησουμε το οποιο θεμα.εγω λεω απο το αμυνταιο και εδω να φραξουμε το μερος για να το κανουμε καταφυγιο αγριων ζωων με τον αρκτουρο οδηγο να ερχονται οι ξενοι να τους ξεναγουμε να αφηνουν τον οβολο τους, γενικως να εχουμε να ασχολουμαστε με τετραποδα ΖΩΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΡΑΞΕ ΠΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΣΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.... ΜΕ ΣΚΥΦΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. τι σημασια έχει αυτό το θέμα της ακαδημίας δε σε αγκίζει εσένα; που βείναι οι τοπικοί άρχοντες ,που οεμπορικος σύλογος; αλλα μόνο για τα μαρούλια ενδιαφερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα λέτε ποιους εκπροσωπείτε ρε μπαχαλάκηδες.
    Οι φοιτητές εκπροσωπούμαστε από τον σύλλογο μας.
    Δε θα μας καπελώνουν 5-10 φρικιά.
    Εκπροσωπείτε μόνο τον εαυτό σας και να είστε άντρες να βάζετε το όνομα σας.
    Ως εδώ και πρέπει επιτέλους να ξεσηκωθεί η μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών και να πάψει να ανέχεται τα παιδιά των πλούσιων οικογενειών που βαρέθηκαν τη ζωή τους και είπαν να το παίξουν "επαναστάτες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλυτερα χωρις πανεπιστήμιο παρα συγκεντρωση με τους ψευτοκουμουνιστες...ρε πως γινεται μια ζωη να διωχνεται το κοσμο???σας βαρεθηκαμε παντου χωνεστε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μας εσυ απο ποιον ηθελες διοργανωση για να πας στην πλατεια.εγω δεν ειμαι ουτε κκε ουτε νδ ουτε πασοκ ουτε ανταρσυα αλλα πηγα γιατι ειμαι ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ και νοιαζομαι για την πολη που ζω.αλλα βλεπω πως εχεις μυαλο απο τον καιρο που βγηκαν οι λασπες.κατσε κοιμησου τον υπνο του δικαιου και η τυχη σου θα δουλευει.εκτος αν εκανες και εσυ την μπαζα σου σαν αυτους που ψηφισες και προφανως θα ψηφισεις ξανα καημενε ελληνα.

      Διαγραφή
    2. Βέβαια, εσάς τους νδ-πασοκ-δημαρήτες πως να σας βαρεθεί κανείς αφού είστε άφαντοι!

      Βγείτε εσείς μπροστά, δεν το έχουν μονοπώλειο οι ψευτοκομμουνιστές.

      Διαγραφή
  6. προς 2:45 και 7:31,

    "αν δεν θέλεις να ζυμώσεις ολη μέρε κοσκινίζεις"
    Οι συμμετέχοντες σας μάραναν τώρα, εδω μέχρι και το ΠΑΜΕ δεν κατέβασε πανό αλλα συμμετείχε μαζί με τα παιδιά, το ίδιο και οι Ανεξάρτητοι Ελληνες προς τιμή τους.

    Ολες οι παρατάξεις μαζί και οι μίζεροι χώρια, γλύφτες μια ζωή νομίζετε οτι και τα ζητήματα του τόπου είναι ενα ρουσφέτι ακομα απο αυτα που εχετε μαθει. Οτι θα σας τακτοποιήσει ο δικος σας για μερικα ψηφαλάκια και λίγο υποταγή.. Γελαστήκατε παιδιά, στο καλό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ Κ Α Π Ε Λ Ω Μ Α ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ..ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΠΗΚΑΝ ΜΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ...ΡΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ; ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΟΥΝΤΖΑ ΘΑ ΦΑΤΕ....ΑΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

    ΓΕΡΜΑΝΙΔΗ ...ΕΓΙΝΕΣ ΘΙΑΣΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δυστυχώς,
    Η Φλώρινα ΔΕΝ διαμαρτύρεται για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ. Πόσοι Φλωρινιώτες παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας; Κυρίως καθηγητές του Πανεπιστημίου, φοιτητές, εκπαιδευτικοί άλλων βαθμίδων και εκπρόσωποι αριστερών κομμάτων. Ελάχιστοι από αυτούς μάλιστα, είναι Φλωρινιώτες! Πού είναι ο κόσμος της Φλώρινας; Λουφάζει, περιμένοντας να βγάλει άλλος το φίδι από την τρύπα. Γιατί οι ντόπιοι δεν έχουν το θάρρος της γνώμης τους; Ή μήπως το ζήτημα δεν τους αφορά; Ντροπή σας που τα βάζετε με τους φοιτητές. Περισσεύει η υποκρισία και ο φαρισαϊσμός σ’ αυτή την πόλη! Συγχαρητήρια Φλωρινιώτες!
    Μη Φλωρινιώτης-κάτοικος Φλώρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιο κομπλεξικοι ανθρωποι απο εμας δεν υπαρχουν. γι'αυτο θα γινουμε και χωριο με τις ηλιθιοτητες του καθενα απο εμας. τα κομματα και οι παραταξεις σας φταινε? και στην τελικη τι κανετε εσεις κυριοι για να το αποτρεψετε αυτο? αραζατε στον πεζοδρομο πινοντας καφεδες χαζευοντας τα μπουτια των φοιτητριων.. τωρα να σας δω που το μονο που θα βλεπετε θα ειναι οι αρκουδες.. παιρνουμε οτι μας αξιζει. ψηφιστε λοιπον ξανα τον κυριο ναι σε ολα, πασοκ και δημαρ. ισως στην 2 θητεια τους μας σβησουν και απο τον χαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.