Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Νέα ποσότητα ναρκωτικών σε αποθήκη του απόστρατου αστυνομικού

Φωτ. αρχείου
Mεγάλη ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,6 κιλών, ένα όπλο τύπου καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες, αποκάλυψε η συνέχιση της έρευνας της Αστυνομίας στην Φλώρινα, για την υπόθεση του συνταξιούχου αστυνομικού ο οποίος συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα, πριν 3 ημέρες να μεταφέρει ναρκωτικά.
Πέραν της μεταφοράς, με το αυτοκίνητό του, των 12 κιλών ηρωίνης και το οπλοστάσιο που βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του στην Φλώρινα, η έρευνα αποκάλυψε, σε αποθήκη που είχε με συγγενικό του πρόσωπο, τη νέα ποσότητα των ναρκωτικών και το όπλο.
Οι διωκτικές αρχές θεωρούν ότι ο 53χρόνος απόστρατος αστυνομικός, είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζουν το ενδεχόμενο η ηρωίνη να προέρχεται από την Τουρκία, διότι κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, βρήκαν αποδείξεις από την συγκεκριμένη χώρα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΑΜΠ

17 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ???ΟΨΟΜΕΘΑ ΝΕΟΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΣΔΟΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΚΑΙ ΣΔΟΕ
      ΣΠΙΤΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΛΠ

      ΑΠΟ ΠΟΥ?????????

      Διαγραφή
  2. Τέτοια ποσότητα αποκλείεται να τη διαχειρίζεται μόνος του,προφανώς μιλάμε περί κυκλώματος. Και δεδομένης της δουλειάς του, πρέπει να είχε γερές πλάτες στη Δίωξη. Eδώ κολλάει το λατινικό "ποιός θα μας φυλάει απο τους φύλακες" . Για όσους βλέπουν μπάτσους και νομίζουν πως τα παιδιά τους είναι ασφαλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεχρι στιγμης εχουμε..22,6 κιλα ηρωινης,ζυγαριες ακριβειας,2 καλασνικοφ,περιστροφα,γεμιστηρες,σφαιρες..Η μικρη Φλωρινιτσα λοιπον κατα πως φαινεται κατειχε σημαινοντα ρολο σε διεθνες κυκλωμα εμποριας ναρκωτικων.Αμεσες ερευνες παντου,σε οποιους σχετιζονται με το εν λογω προσωπο ωστε να ξεβρωμισει ο τοπος απο αυτους που νομιζαν οτι η πολη τους ανηκει.Πως τα φερνει η π....να η ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ.Γ.Δ. εσεις πουλατε την ασπρη σκονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Ηγουμενιτσα εχουν πιαστει 4 τονοι χασις σε 4 μηνες.Στη Φλωρινα τους αντιστοιχους μηνες εχουν πιαστει κατι τσιγαριλικια πιτσιρικαδων.Αναμφιβολα φαινεται πως καποιοι δεν κανανε σωστα τη δουλεια τους.Αν ακομα υπαρχει κρατος πρεπει να γινουν κοσκινο τα ποθεν εσχες ολων των τελωνειακων και αστυνομικων μεχρι 2 ου βαθμου συγγενειας ολα αυτα τα χρονια.Πρεπει να γινουν ερευνες και στις οικιες αυτων που σχετιζονται με τον εν λογω κυριο.Δεν νομιζω να εχουν καποια αντιρρηση ορισμενοι.Ετσι κ αλλιως ΑΝ δεν εχουν κατι να κρυψουν,δεν εχουν να φοβηθουν τιποτα..Αν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από ποια σύνορα τα πέρασε;
    Ποιος τον βοήθησε εκεί;
    Θυμάστε τον τελωνειακό πριν μερικούς μήνες;

    Γιώργος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re karagiozides se oloys toys kladoys yparxoyn kaloi k kakoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισόβια στους αναρχικούς που υποστηρίζουν ότι οι μπάτσοι πουλάνε την ηρωίνη.
    Μην τολμήσετε και του κόψετε τη σύνταξη γιατί μεγαλώνει παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρχικος φιλαρακι ειναι αυτος που του την δινουν αλλα αντιστεκεται και δεν την παιρνει.Αυτος που την πουλαει ομως ειναι α ν α ρ χ ο ς .....μπατσος η μη δολοφονος το ιδιο....σαφως και να μην κοψουν τη συνταξη στα παιδια του...μαζι σου!που ξερεις?αυριο μεθαυριο μπορει να την τρωνε στην πρεζα σαν και τα σημερινα θυματα που αφηνε πισω ο μπαμπας τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. NA ΞΕΣΚΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ..ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΠΡΈΣΠΑ ΜΕΡΙΑ ΜΈΧΡΙ ΦΛΏΡΙΝΑ ΈΝΑ ΣΩΡΟ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  11. Ο αλλος ποιος ειναι ΑΝ θυμαμαι καλα δεν ηταν μονος στην αποθηκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. γιατι κανεις δεν αναφερει τηθεση κλειδι που κατειχε τοσα χρονια στην αστυνομια και ποιος τον προωθησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θ Α Ν Α Τ Ο Σ στους πρεζεμπορους...εχετε το νου σας νεοι/ες...μακρια απο τετοιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.