Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Καταγγελία του Συλλόγου Γυναικών κατά του δήμου Φλώρινας

Καταγγέλλουμε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Φλώρινας να παραχωρήσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου για εκδήλωση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Αλήθεια, σκέφτηκαν οι εκπρόσωποι του δήμου σε ποιους έκαναν αυτήν την παραχώρηση;
Στους υμνητές του Χίτλερ, του Γκαίμπελς και των Ες Ες;
Σε αυτούς που μαχαιρώνουν ανυπεράσπιστους μετανάστες;
Σε αυτούς που επιτίθενται σε εργάτες, μαθητές, φοιτητές;
Σε αυτούς που ήθελαν να κάνουν εφόδους σε παιδικούς σταθμούς και να σύρουν έξω μικρά παιδάκια;
Σε αυτούς που επαίρονται ότι θα κάνουν σαπούνια τους μετανάστες;
Σε αυτούς που θεωρούν τη γυναίκα μια αναπαραγωγική μηχανή και τίποτα άλλο;
Σε αυτούς που βρίσκονται απέναντι σε κάθε εργατική και λαϊκή διεκδίκηση;
Σε αυτούς που θέλουν να σπείρουν το δηλητήριο του μίσους στο μυαλό μικρών παιδιών;
Σε αυτούς που ως δουλέμποροι εξασφαλίζουν εργάτες με μεροκάματα πείνας σε βιομήχανους, μεγαλοαγρότες κλπ;
Η καλλιέργεια της λογικής ότι «η Χρυσή Αυγή είναι ένα κοινοβουλευτικό κόμμα και πρέπει να σεβόμαστε το θεσμικό της ρόλο», είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Εχουν γραφτεί πολλά για τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης και το «θεσμικό» ξεκίνημα των Εθνικοσοσιαλιστών, με την επίσης πασίγνωστη εξέλιξή του. Η λογική της «θεσμικής» αντιμετώπισης του κόμματος, είναι λογική που οδηγεί στη νομιμοποίηση του φασισμού. Οποιος ανέχεται το φασισμό, κάτω από οποιαδήποτε δικαιολογία γίνεται συνυπεύθυνος στις εγκληματικές του πράξεις.
Επιβάλλεται να απομονωθεί και να καταδικαστεί αυτό που εκφράζει και εκπροσωπεί αυτή η ναζιστική οργάνωση. Και αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από τη βρομιά και την σαπίλα του συστήματος, που προσπαθεί να περισωθεί με τη δράση αυτής της εγκληματικής οργάνωσης που μόνο αντισυστημική δεν είναι. Πίσω από τα δημαγωγικά της προσωπεία υπάρχει το αίμα Ελλήνων και ξένων εργατών, μισανθρωπισμός και μαυρίλα.
Τη δράση της αξιοποιούν σκοτεινοί μηχανισμοί, αλλά και το ίδιο το αστικό πολιτικό σύστημα, για να συσκοτίσει τις πραγματικές αιτίες των προβλημάτων που βασανίζουν την εργατική λαϊκή οικογένεια για να στρέψει τον έναν εργάτη απέναντι στον άλλο, για να δηλητηριάσει νεανικές συνειδήσεις και τα φτωχά λαϊκά στρώματα.
Λαός και νεολαία μπορούν να τους αποκαλύψουν παραπέρα, να τους αντιμετωπίσουν, να τους απομονώσουν. Πολιτικά, μέσα από το ίδιο το εργατικό, λαϊκό κίνημα και τους φορείς του, στους τόπους δουλειάς, στις γειτονιές. Η Χρυσή Αυγή πρέπει να πάρει οργανωμένη μαζική πολιτική απάντηση από το λαϊκό κίνημα
Καμία ενέργειά τους αναπάντητη. Αποκάλυψή τους παντού και ταξική απομόνωσή τους. Να μην αφήσουμε κανένα φασίστα, κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το ρατσιστικό δηλητήριο στις γραμμές της εργατικής τάξης.
Δεν είχαμε την αυταπάτη ότι η δημοτική αρχή θα μπορούσε να στηλιτεύσει το βρώμικο ρόλο της Χρυσής Αυγής ως εργαλείο του συστήματος, αφού και η ίδια ένα εργαλείο του συστήματος είναι, με το δικό της διαφορετικό ρόλο.
Περιμέναμε όμως το αυτονόητο, αυτό που έκαναν και άλλοι Δήμοι αλλά και εκατοντάδες φορείς, να σταθεί με σεβασμό απέναντι στα δεινά που υπέφερε ο τόπος μας, αλλά και ο κόσμος όλος από το φασισμό.

Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας,
Μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας

51 σχόλια:

  1. μπραβο στον συλλογο γυναικων φλωρινας ειστε αξιες συγχαρητηριων ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην ΟΓΕ της Φλώρινας. Τα εγχώρια φασισταριά προβάλλουν τη δικαιολογία ότι η συμμορία αυτή είναι κόμμα κοινοβουλευτικό. Είναι το πρόσχημα πίσω από το οποίο κρύβεται η διακηρυγμένη αλήθεια που είχε διατυπώσει ο υπεύθυνος εκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρειο Ελλάδα, ότι η Χρυσή αυγή είναι αδελφό κόμμα.
    Αυτο που συμβαίνει είναι η ιστορική συνέχεια του μοναδικού φαινομένου που παρατηρήθηκε σε όλη την Ευρώπη: μετά τον πόλεμο στελέχωσαν τον κρατικό μηχανισμό οι δωσίλογοι και οι δήμιοι του λαού με τη σύμπραξη του αμερικανικού παρεμβατισμού ασκώντας δριμείες διώξεις εναντίον των δημοκρατικών αριστερών πολιτών ανά την Ελλάδα. Ο γιος του μέγιστου αρχιδωσίλογου έγινε και πρωθυπουργός ώσπου τον έπαυσε ο παπανδρεικός ερχομός του 1981 για να ξεκινήσει μια ακόμα περίοδος λαϊκισμού και εξαπάτησης. Πρέπει όλα να τα δει κανείς υπό το πρίσμα της γενικής εξέλιξης των ιστορικών και πολιτικών πραγμάτων στην Ελλάδα από την Κατοχή έως σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
      ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ
      ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ, ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ Η ΚΟΥΒΑ ΤΩΝ
      ΚΑΡΝΤΑΣΙΩΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΙ ΡΑΟΥΛ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ
      ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥ, ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΟΥ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΙΝΑ
      ΚΑΙ ΒΙΕΤΝΑΜ. ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ
      ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ
      ΝΟΜΕΝΚΛΑΤΟΥΡΑΣ ΣΑΣ.

      Διαγραφή
  3. εσεις η μεγαλη δημοκρατες που φτασατε την ελλαδα στον πατο εισται οι καλυτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε στοιχειώδη ορθογραφία, ψευτοέλληνα

      Διαγραφή
    2. τώρα θα σου πετάξει την μπάλα στην εξέδρα : ηδαμε και οι γραματοιζουμενη τυ αικαναν. Είναι βλέπεις τέτοιο το επίπεδο τους, αγράμματοι,ανιστόρητοι, ανελλήνιστοι και κατ'επάγγελμα θρασύδειλοι.

      Διαγραφή
  4. σιγά θα σκίσετε τα καλτσόν σας...Κυρίες δεσποινίδες και "κύριοι" του κομματικού συλλόγου γυναικών του πασοκ δημαρ συριζα και κκε Φλώρινας θα μας συγκινούσε ιδιαίτερα εάν η καταγγελία σας απευθυνόταν με το ίδιο μένος στην κατα καιρούς ύποπτη δράση του ανθελληνικού ουράνιου τόξου στην Φλώρινα, στις προκλήσεις των σκοπιανών που καταστρέψαν πρόσφατα νεκροταφείο ελλήνων σε πόλη των σκοπίων,στους απογόνους εκείνων των βούλγαρων της φασιστικής οχράνα που έστειλαν στην αγχόνη του 15 Φλωρινιώτες της φωτο, τους ίδιους που πολέμησαν στο πλευρό των συντρόφων σας του ΕΑΜ και συγκροτούσαν το ΣΝΟΦ βουλγαροσκοπιανών
    Θα περιμέναμε να καταδικάσετε την παρουσία αυτών που υπερασπίζοντε κλέφταράδες τόσο εντός του Κοινοβουλίου όσο και εκτός του Κοινοβουλίου Θα περιμέναμε να καταγγείλετε την φιλοξενία όλων εκείνων που στηρίζετε και έχουν οδηγήσει την χώρα μας στην οικονομική καταστροφή και εξαθλίωση συνεπεία αυτής και της Φλώρινα...Θα περιμέναμε να καταθέτετε στεφάνι στο μνημείο στην Κλαδοράχη που εκτελέσαν σύντροφοι σας βούλγαροι του ¨Αντων Κάλτσεβ σε συνεργασία με το τότε εδώ Γερμανικό Φρουραρχείο. Θα περιμέναμε να καταγείλετε την αδρανή και ύποπτη στάση των βουλευτών και των κομμάτων που ψηφίζετε και οδήγησαν το ελληνικό λαό και τα παιδιά μας στην φτώχεια Θα περιμέναμε περισσότερο σεβασμό στο κοινοβουλευτικό κόμμα της Χρυσής Αυγής που δέν περικύκλωσε τον πολυχώρο του Δήμου ΚΑΙ ΤΟΥ Ε.Β.Ε όταν ήρθε ο Τσίπρας και τα ανταρcia σας στην Φλώρινα ούτε λέρωσε τους δρόμους με παλιόχαρτα την πόλη μας με κάτι απίθανα και γελειώδη σύνθήματα .....Φυσικά δέν περιμέναμε παρόμοια αντίδραση διότι τα "δημοκρατικά" σας περιορίζοντε απέναντι αποκλειστικά σε όσους σας καταδικάζουν και τρέμετε στην ιδέα μήν χάσετε την βουλευτική παρουσία

    Ας καταλάβουν οι κυρίες δεσποινίδες και "κύρΙΟΙ" ότι καιρός της πολιτικής ΜΑΦΙΑς ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑΣ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

    ΄Πάντως να το ομολογήσουμε εχθές το βράδι η πορεία των καρναβαλιστών στον πεζόδρομο Φλώρινας με ένα μπερντε ήταν πάρα πολύ διασκεδαστική .Συμπληρώσατε τέλεια το ΚΟΛΑΖ της καρναβαλικής γυναικείας κομματικής παρουσίας σας ..κυρίες του συλλόγου "γυναικών" άς προσέχατε...εκτεθείκατε πΟΣΟ παλαιοΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ της μεταπολίτευσης ειστε ..

    ΑΛΕ ΒΟΥΑΡ και ΜΠΟΝ ΝΟΥΙ....μανταμιτσες φλωρίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τουλάχιστο σιχαμερή η προσπάθεια εκ μέρους της "Αριστεράς", και ειδικά εκ μέρους του ψευδωνύμου "Συλλόγου Γυναικών Φλώρινας" να επιμένουν να ταυτίζουν δολίως τη Χρυσή Αυγή με τα στρατεύματα κατοχής '41-'44, ελπίζοντας έτσι να ξυπνήσουν τα αντι-κατοχικά αντανακλαστικά των Ελλήνων. Εις μάτην όμως.

    Και είναι σιχαμερή η παρούσα "καταγγελία" διότι:

    1) Ο Σύλλογος αυτός διαπράττει ψευδοπροσωπία. Δεν είναι στην πραγματικότητα σύλλογος Γυναικών, αλλά σύλλογος Κομμουνιστριών. Αυτό φανερώνεται περίτρανα τόσο από τις δράσεις τους, όσο και από τη ρητορική τους. Δεν αφορά όλες τις γυναίκες, αλλά συγκεκριμένη κλίκα. Θα θέλαμε να δούμε το εγκεκριμένο καταστατικό του, και να διασταυρώσουμε κατά πόσο συμβαδίζει με την δράση του.

    2) Αγνοώντας τις κρίσιμες καταστάσεις του Έθνους (αν ξέρουν τι είναι έθνος) επιμένουν να σπέρνουν όπου και όπως μπορούν το διχασμό και το μίσος. Άξιοι απόγονοι των σιχαμερών προγόνων τους του Μελιγαλά των κονσερβοκουτιών και του Παιδομαζώματος.

    3) Τα θέλουν όλα δικά τους. Πριν ένα μήνα έγινε εκδήλωση ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, προς "τιμή" του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ (ακόμα και σήμερα) ΔΣΕ. Ή κάνω λάθος;;; Εκδήλωση μίσους και διχασμού, 50 μέτρα κάτω από την προτομή του ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ανθυπολοχαγού Καστρισιανάκη!!! Τότε ο Δήμος Φλώρινας ήταν καλός, ε; Τώρα που την παραχωρεί για εκδήλωση ενός ΝΟΜΙΜΟΥ κόμματος είναι κακός;;;
    Κι όμως, η Χ.Α. δε μίλησε τότε, από σεβασμό προς την Εθνική ενότητα. Για να μην δημιουργήσει άσκοπες εντάσεις στο δοκιμαζόμενο λαό. Αυτό όμως δε φάνηκε να τους συγκινεί, ούτε να το εκτιμάνε. Το κόμμα να είναι καλά, η δουλειά του να γίνεται, και το Έθνος ας χαθεί. Ακόμα καλύτερα!

    4) Χρησιμοποιούν ξεδιάντροπα τη φωτογραφία των 15 απαγχονισθέντων στην Κλαδοράχη, λες και τους ανήκουν τα θύματα της Κατοχής. Δε μας λένε όμως ότι πολλοί από αυτούς (πρώτα -πρώτα ο παπάς και ο Μαέστρος) στοχοποιήθηκαν από τα Βουλγαρο-τσιράκια του Άντον Κάλτεφ και της Οχράνα, που λίγους μήνες μετά υιοθετήθηκαν πανηγυρικά από το ΕΑΜ και μας το έπαιζαν "αδέλφια ελευθερωτές". 'Εχω άδικο;;; Ή να θυμηθούμε το πώς ξεκίνησε αυτή η τραγωδία από την βλακώδη γκάφα του ΕΑΜ να επιτεθεί χωρίς επιχειρησιακό λόγο σε γερμανικό κλιμάκιο;

    5) Επιμένουν να ονομάζουν τον εαυτό τους "λαό" με το 5%, και "συμμορία" τη Χ.Α. με το 15%, ενώ όλοι γνωρίζουμε ποιοι ήταν οι συμμορίτες, και ποιοι συνεχίζουν να είναι. Επιμένουν να ιδιοποιούνται και να καπηλεύονται την Εθνική Αντίσταση 70 χρόνια μετά (!!!) ενώ όλοι στη Φλώρινα γνωρίζουν για τα καραούλια στο βουνό, μη τυχόν και πάει κανείς αντάρτης με τον ΕΔΕΣ του Ζέρβα, και δεν πάει μαζί τους. Έτσι δεν είναι, συντρόφισσες;;; Νομίζετε ότι τα ξεχάσαμε αυτά;

    6) Επιμένουν να παρουσιάζουν το εθνικιστικό κόμμα της Χ.Α. σαν κάτι μεταξύ Ορκ και blackwater που άλλη δουλειά δεν έχουν, από το να γυρνάν στους δρόμους και να δέρνουν κοσμάκη (εμένα προσωπικά ποτέ δε με πείραξαν, μόνο κάτι αναρχοαριστεροί κάποτε μου είχαν βρίσει την πατρίδα και τη θρησκεία μου). Τους βολεύει πολύ αυτή η εικόνα, όσο ψεύτικη και να είναι. Αν όμως ρωτήσεις το μέσο Έλληνα από ποιον κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα και η ζωή του, σίγουρα δε θα σου απαντήσει από την Χ.Α. Το αντίθετο μάλιστα.

    7) Επιμένουν στις συκοφαντίες τους ότι δήθεν οι Χρυσαυγίτες είναι απόγονοι των δοσιλόγων της Κατοχής. Αλήθεια;;;; Και ο Ζέρβας δοσίλογος ήταν;;; Τι μας λέτε, σύντροφοι; Εγώ άλλα ονόματα θυμάμαι... Πάγκαλος, Ράλλης, Παπακωνσταντίνου... έτσι σαν πρόχειρη θύμιση. Και εφόσον αρέσκονται να θυμούνται τη μαύρη περίοδο του εμφυλίου, να τους θυμίσω ότι τα Λιόσια και το Γαλάτσι είναι ακόμα σπαρμένα από κόκκαλα χιλιάδων αθώων πολιτών του Δεκεμβρίου του '44. Τι;;; Δεν το θυμάστε;;; Να σας βοηθήσω; Το όνομα Ελένη Παπαδάκη σας βοηθάει να θυμηθείτε;

    και συμπληρώνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ...και συμπληρώνω

    ...ενώ η φωτιά καίει το σπίτι μας, ενώ το ΈΘνος μας αφανίζεται, κάποιοι επιμένουν να σπέρνουν το μίσος του εμφυλίου και να υποδαυλίζουν τον εθνικό διχασμό, να μας καταστρέψουν μια ώρα αρχίτερα. Χωρίς καμία ντροπή. Όχι από ανοησία, αλλά από μίσος στο ίδιο το έθνος, την ταυτότητα και την ιστορία του. Προχθες κυκλοφορούσαν φυλλάδες στα σχολεία για το 1821 με τις γνωστές σιχαμερές απόψεις τους. Τα πάντα κάνουν για να χαθεί ο Ελληνισμός και η ιστορική του μνήμη. Δε θα τους περάσει, όσο άτιμα και δόλια και να προσπαθούν. Εμείς οι Έλληνες θα υπάρχουμε σε πείσμα τους. Όπλο τους είναι το ψέμμα και η απάτη. Ασπίδα μας η Αλήθεια και η Τιμή.

    Για ένα μόνο θα συγχαρώ τις συντρόφισσες του "Συλλόγου Γυναικών. Με έκαναν και ξεκαθάρισα τις αμφιβολίες μου. Την επόμενη φορά θα είμαι και εγώ στην συγκέντρωση της Χ.Α.

    (και μην κάνετε τον κόπο να με βρίσετε, ξέρω από τώρα τι ακριβώς θα μου γράψετε στα σχόλιά σας, σύντροφοι και συντρόφισσες. Τα ίδια και τα ίδια βαρετά λασπολόγια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑ , ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ Η ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ
      Η ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ
      Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ
      ΑΠΛΗ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ
      ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΙ ΚΑΛΠΟΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 5ΜΕ 6 Η 5000 ΧΙΛΙΔΕΣ ΧΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ?

      Διαγραφή
    2. παρατηρητικός ελεύθερος σκοπευτής18 Μαρτίου 2013 στις 6:33 μ.μ.

      την επόμενη φορά κι εγώ θα πάω να συγχαρώ τους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Μάλιστα θα φέρω μαζί μου κι άλλους πολλούς που δίστασαν αλλα πλέον το πήραμε απόφαση .ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

      Διαγραφή
  7. δε χριαζετε να μαθουμε ορθογραφια σιντροφε. εσισ ι ιδιι θελατε να ιοθετισετε τι φονιτικι γραφι εδο κε δεκαετιεσ κε μαλιστα τι μαθενατε κε στουσ πιονιερουσ σασ. δε θιμαστε; ψαξτε κε βριτε παλια σταλινικα αλφαβιταρια τισ ΕΣΣΔ για τα πεδακια. αν περνουσε το δικο σασ, καποσ ετσι θα γραφαμε σιμερα. μιν προσπιιστε ποσ τα ξεχνατε αφτα.
    επιτελουσ να φρεσκαριστι ι μνιμι κε να ξεβρακοθι ι ιποκρισια σασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πωπω φιλε εσυ αποκλειεται να εισαι ελληνας το ματι μου!και ας υποθεσουμε πως εισαι ουτε δημοτικο δεν εχεις παει οπωτε απο που εχεις λαβει τις γνωσεις σου?απο θεια φωτιση.ηγνωμη σου δεν μετραει πηρες κατω απ την βαση!

      Διαγραφή
  8. «H Δημοκρατία σου δίνει το δικαίωμα να πεις αυτό που σκέπτεσαι»
    Αν αυτό το δεχθούμε τότε αφήνουμε το κάθε κοινοβουλευτικό κόμμα να σκέπτεται και να εκφράζεται ελεύθερα.
    Επίσης δεν είναι σωστό να προκαλούμε βάναυσα υβριστικά και απαξιωτικά τους σχεδόν μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Χρυσή Αυγή.
    Μόνο η αρμονική και άριστη συνεργασία των κοινοβουλευτικών κομμάτων είναι σε θέση να οδηγήσει όχι μόνο στην υπέρβαση προβλημάτων και δυσκολιών, αλλά προ πάντων στην επίτευξη στόχων και οραμάτων της συντεταγμένης πολιτείας.
    Ακόμα περισσότερο η δημοκρατία είναι μεγάλη υπόθεση… η ελευθερία λόγου είναι δικαίωμα! Πως μπορεί ο Δήμος να στερήσει κάτι τέτοιο από ένα κοινοβουλευτικό κόμμα! Όταν σημαία του Δήμου είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Το ποιός είναι λάθος και ποιος σωστός; Αυτό κρίνεται από το κάθε πολίτη ξεχωριστά σύμφωνα με τις αξίες και αρχές που τον διέπουν.

    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
    Σπύρος Α. Ηλιάδης
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ - ΕΚΔΟΤΗΣ
    ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
    τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
    TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. την απαντηση στους φασιστες την εδωσαν οι φλωρινιωτες. στην εκδηλωση τους ηταν 12 ατομα και οι μισοι ηταν φερτοι απο αλλες περιοχες.

    μπραβο στην ΟΓΕ, καποιος επρεπε να καταγγειλει τον δημο. για τους ναζηδες δεν χρειαζονυαι λογια, κανενας διαλογος με τους οπαδους των ναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Δημοκρατια σε αυτον τον τοπο περισευει συντροφισες...
    Δεν σας ειδα να βγαζεται καμια ανακοινοσουλα οταν ο Δημος Φλωρινης παραχωρισε στα Σταλινικα απολυθωματα την αιθουσα του Δημου για να εορτασουν την ΣΦΑΓΗ χιλιαδων ΑΘΩΩΝ Φλωρινιωτων αγωνιστων που δωσανε το αιμα τους για να καθεστε αναπαυτικα στον υπολογυστη σας και να μπουρδολογειται σημερα Σε κομμα που στο καταταστικο του στρεφεται εναντια στην αστικη Δημοκρατια δεν σας ειδα να προβενεται σε καμια διαμαρτυρια Ειναι τοση μεγαλη η ανοησια σας που και το μισος για για τους Ελληνες Πατριωτες που εχετε μπερδεψει το κομα τησ Χ.Α με την Γερμανικη κατοχη... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5 φλωρινιωτες όλοι και όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. iremiste re pedia i dimokratia den kindineui apo tin xrysi ayci.oi dimokrates simera mas feran se ayta ta xalia omos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολλή φασαρία για το τίποτα... Ποιος φοβάται το ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ @G@ΝΗΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑ, ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΨΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ
    ΔΙΩΚΕΙΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ Η ΛΑΣΠΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ 5-6 ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΜΟΣ ΦΟΒατΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΘΑ ΔΕΙΤΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΜΙΣΤΕΣ ΑΣΛΑΚΟΦ ΑΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ε?
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φωτογραφία δεν ήταν δική μας επιλογή... ήταν μαζί με το κείμενο της καταγγελίας

      Διαγραφή
  15. ήσουν μέσα και γνωρίζεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ
    ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι εθνοπροδότες του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν ότι ο Εθνικισμός είναι η αιτία για τη βεβήλωση του χώρου ταφής των Ελλήνων!

    Μετά από τον αποτροπιασμό που προκάλεσαν οι εικόνες του Ελληνικού στρατιωτικού νεκροταφείου στην πόλη Βαλάντοβο των Σκοπίων έπειτα από επίθεση ιερόσυλων που βεβήλωσαν το χώρο ταφής Ελλήνων που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να προκαλεί με κατάπτυστες δηλώσεις: «Το συμβάν αυτό αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι ο εθνικισμός και το μίσος που αυτός καλλιεργεί μεταξύ των λαών δεν μπορεί να δώσει καμία απάντηση στα προβλήματα των λαών της περιοχής. Είναι προφανές ότι η λύση του προβλήματος της ονομασίας της γείτονος πρέπει να επισπευτεί, στη βάση της σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για κάθε χρήση, προκειμένου οι δύο λαοί να αναζητήσουν και να δημιουργήσουν μια κοινή πορεία ειρήνης και πολιτισμού». Έτσι εξηγεί ο Σύριζα και οι συνιστώσες του τις προκλήσεις και τα αίσχη των γυφτοσκοπιανών. Με λίγα λόγια "ξεπουλήστε τα πάντα, για να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο" και ο Εθνικισμός φταίει για όλα!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πάντα για να προωθήσει τις ανθελληνικές ιδέες του περί ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας! Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία του τύπου «δε γνωρίζαμε τι εκφράζει ο Σύριζα» και άλλα τέτοια φαιδρά. Τα αργυρώνητα ΜΜΕ θέλουν το μόρφωμα του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να μένει στο απυρόβλητο, προκειμένου να αποτελέσει την επόμενη αριστερή κυβερνητική εναλλακτική λύση στο συνεχιζόμενο ξεπούλημα της Πατρίδας. Ο Έλληνας πρέπει να λάβει σαφή θέση! Ή με τους προδότες, ή με τους Εθνικιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://3.bp.blogspot.com/-8Sdk7sgseU8/UJ0ordhwZnI/AAAAAAAASbc/OQHDouSQNCk/s1600/nazi_xrysi_aygh.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Ο όρος και η έννοια ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι γενική και δεν περιέχει κατ’ ανάγκην και συγκεκριμένο πρότυπο πολιτικής διακυβερνήσεως. Αποτελεί μία γενικότητα και κατά τούτο τόσο η αποδοχή του, όσο και η απόρριψή του χωρίς διευκρινήσεις αποτελεί ενέργεια πολλές φορές πρόχειρη και επιπόλαιη.»

    Προκύπτει, λοιπόν, άμεση ανάγκη να ορίσουμε τον δικό μας Εθνικισμό. Τον Εθνικισμό, στον οποίο πιστεύουμε εμείς οι Χρυσαυγίτες. Ο δικός μας Εθνικισμός δεν έχει ουδεμία σχέση με τον «γιακωβίνικο εθνικισμό», που προέκυψε μέσα από την Γαλλική επανάσταση. Ο «εθνικισμός» αυτός απαιτούσε την υπέρβαση του παλαιού κόσμου για λόγους κοινωνικούς και οικονομικούς και σε πολλές περιπτώσεις επέτυχε αυτό χρησιμοποιώντας την Ιδέα (αλλά και Βιολογική Πραγματικότητα) του Έθνους. Ταυτόχρονα όμως έφερε τον ισοπεδωτισμό και κατέστρεψε δομές παραδοσιακές της κοινότητος, όπως η Φυσική Ιεραρχία, η Τάξις και ο σεβασμός στα Αρχέτυπα.
    Ο δικός μας Εθνικισμός, λοιπόν, είναι κάτι πολύ βαθύτερο από ένα πολιτικό κίνημα, κάτι πολύ βαθύτερο και από αυτήν την ίδια την πολιτική. Είναι πάνω απ’ όλα, όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, Κοσμοθεώρηση μέσα από αυτήν την ίδια την Φυσική Πραγματικότητα της ΦΥΛΗΣ και αναίρεση κάθε στρεβλής εικόνας, που έχει κυριαρχήσει σήμερα στον κόσμο κάτω από την εξουσία της άδικης πλουτοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Χρυσή Αυγή δεν είναι Ακροδεξιά, είναι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, η μόνη πολιτική δύναμη που ενισχύεται ραγδαία και σύντομα θα είναι κυρίαρχη
    ΓΙΑΝΝΗΣ Χ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΑ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΣΙ ΣΤΟ 5-6%, ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΤΕ! ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ! ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό μας έφαγε σε αυτή τη χώρα , οτι είμαστε δεξιοί , αριστεροί , κομουνιστές , χρυσαυγήτες και ξεχάσαμε οτι είμαστε Έλληνες.........ο καθένας βγάζει ανακοινώσεις όταν βλέπει οτι θίγονται τα προσωπικά του συμφέροντα , όταν φοβάται οτι θα χάσει την θέση του και θα ξεβολευτεί...παρτάκηδες μέχρι αηδίας........πέρα από το τι πρεσβεύει η ΧΑ , ποιά είναι η Δημοκρατία σήμερα ?...η ανεργία δεν είναι ΒΙΑ? η φτώχεια δεν είναι ΒΙΑ? τα χαράτσια δεν είναι ΒΙΑ? αυτό που πάνε να βάλουν χέρι με το έτσι θέλω στις καταθέσεις των Κυπρίων δεν είναι ΒΙΑ? Ποιοί αντιδρούν στην δράση της ΧΑ , αυτοί που έχουν ψηφίσει 3 μνημόνια και μας έχουν φέρει εδώ που είμαστε και συνεχίζουν? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητή Νέα Φλώρινα άπορο πως δέχεστε ανακοίνωση από έναν σύλλογο με την ονομασία <> ανυπόγραφο !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. η χρυση αυγη ειναι αυτη που ζηταει και ψηφιζει τις φοροαπαλαγες των εφοπλιστων.

    ειναι αυτη που επιβαλει 18 ευρω μεροκαματο στα δουλεμπορικα της.

    ειναι αυτη που ζηταει το ξεπουλημα των ελληνικων νησιων.

    ειναι αυτη που ειναι απεναντι σε καθε εργατικο αγωνα κανοντας τον μπραβο και το τσιρακι των εργολαβων των βιομηχανων και των εφοπλιστων.

    το συστημα το ιδιο την ανεβασε και την εχτισε , για να εχει ακομα μια εφεδρια περα απο τον κρατικο μηχανισμο, ωστε να συμβαλει στο χτυπημα του λαου που αντιδραει.

    οι μπραβοι του παπαγεωργοπουλου και του λεμουσια δεν εχουν θεση στη φλωρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΡΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΑΣ :
    «Ορκίζομαι ότι θα αγωνιστώ έως την τελευταία σταγόνα του αίματός μου για την πλήρη απελευθέρωση, ακεραιότητα και ανεξαρτησία της πατρίδας.
    Για την περιφρούρηση των συμφερόντων του ελληνικού λαού και την αποκατάσταση και κατοχύρωση των κυριαρχικών δικαιωμάτων του.
    Για τον σκοπό αυτό θα υπακούω στις πράξεις και αποφάσεις της ΠΕΕΑ και θα εκτελώ ευσυνείδητα και πειθαρχικά τις εντολές και οδηγίες των ανωτέρων μου και θα αποφεύγω κάθε πράξη που θα με ατιμάζει σαν άτομο και σαν αγωνιστή του ελληνικού λαού».



    Και ο όρκος των συνεργατών των Γερμανών Ναζί – Ταγματασφαλιτών:
    «Ορκίζομαι εις τον Θεόν, τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθεισόμενας μου υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.
    Γνωρίζω καλώς ότι διά μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθεί παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».



    Μια απλή ανάγνωση και η σύγκριση είναι αδυσώπητη !
    Δείχνει ποιοι ήταν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ πατριώτες και ποιοι οι δοσίλογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι Έλληνες εθνικιστές πρέπει να ξεκαθαρίσουν μιά για πάντα τί εννοούν με τον όρο «εθνικιστής». Ας προσδιορίσει ο αρθρογράφος της Χρυσής Αυγής, λεπτομερώς, τί σημαίνει ο όρος εθνικιστής, και μετά συζητάμε. Όχι με γενικολογίες του τύπου «εθνικιστής εστί ο ενεργώς μαχόμενος για την Πατρίδα», αλλά με συγκεκριμένους όρους. Ο εθνικισμός της Χρυσής Αυγής αποδέχεται ως βασικούς ιδεολογικούς πυλώνες τον χριστιανισμό, το βυζάντιο, τον ναζισμό; Οι φράσεις «πατριώτης» και «ενεργώς μαχόμενος για την Πατρίδα» είναι πολύ αόριστες.
    Η άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι το αποτέλεσμα ενός σάπιου μοντέλου το οποίο ακολουθήθηκε και εμείς για άλλη μια φορά αντί να συζητάμε πως θα αντιμετωπίσουμε τα αίτια της αρρώστιας παλεύουμε να «γιατρέψουμε» τα συμπτώματα της. Ας σοβαρευτούμε, έστω και στο παρά πέντε.

    Πηγή: Πόσο πρέπει να φοβόμαστε τη Χρυσή Αυγή; | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/47043#ixzz2NshcT9BW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Δημοτική αρχή δεν έπρεπε να κάνει την χάρη στα αναρχοφασισταριά ! δεν το κρύβω ότι & εγώ ενεργώντας
    από αγανάκτηση ψήφισα Χ.Α.συνολικά γνωστοί μου γύρω
    στα 100 άτομα αυτούς τους ++++.. η Χρυσαυγίτες δεν θα
    τους ξαναδούν. Είναι παρανοϊκοί, επικίνδυνοι,φευγάτοι
    άτομα περιρισμένης διανοητικής ικανότητας. Δέν εγκρίνω
    βέβαια την γενιά του πολυτεχνείου που μας κατέστρεψε
    αλλά ομολογώ οτι δεν φταίει για όλα ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. όπως
    επίμονα διατρανώνει ο εμμετικός κυν.εκπρόσωπος "Σίμος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΧΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑrΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΧΑ ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!
      ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ TOY max 3%

      Διαγραφή
  28. Η χρυσή αυγή είναι αυτή που ταυτίζει τον εαυτό της με το ναζισμό :
    http://jungle-report.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html
    http://jungle-report.blogspot.gr/2012/05/2.html
    (και αυτά είναι ένα μικρό δείγμα)

    Για τις κωλοτούμπες που κάνει τώρα στο θέμα αυτό (όπως και στο θρησκευτικό) ελέω δημοφιλίας δεν ευθύνεται κανείς άλλος.
    Επίσης, το να βγάζει αυτόματα όποιον διαφωνεί μαζί της εβραίο,πασόκο,κομμούνι,νεφελίμ ή ό,τι άλλο εξιτάρει τη σχιζοειδή προσωπικότητα των μελών της δείχνει αποκλειστικά αδυναμία.Λες και δεν γίνεται να απεχθάνεσαι τις αγέλες της μεταπολίτευσης και τους ναζί παράλληλα. Χρειάζονται απεγνωσμένα να βρουν κάτι αυθαίρετο να φορτώσουν σε άλλους μπας και καλύψουν τους βόθρους τους.

    Και για οσους , είτε λόγω σκοπιμότητας είτε λόγω αδαημοσύνης, τα πάνε καλά με τη λήθη :
    "Θα μπούμε στο Ράιχσταγκ για να εφοδιαστούμε από το οπλοστάσιο της δημοκρατίας με τα όπλα της. Θα γίνουμε βουλευτές για να εξουδετερώσουμε το πνεύμα της Βαϊμάρης χρησιμοποιώντας το ίδιο. Εάν η δημοκρατία είναι τόσο ηλίθια ώστε να μας δώσει το ελεύθερο, και μάλιστα και βουλευτική αποζημίωση για αυτό, είναι θέμα δικό της. ... Κάθε νομικό μέσο μάς είναι ευπρόσδεκτο για την ανατροπή των σημερινών καταστάσεων. Εάν πετύχουμε στις εκλογές να βάλουμε εξήντα έως εβδομήντα αγκιτάτορες του κόμματος στα διάφορα κοινοβούλια, μελλοντικά το ίδιο το κράτος θα εξοπλίσει και θα υποστηρίξει οικονομικά τον αγώνα μας. ... Και ο Μουσολίνι είχε μπει στο κοινοβούλιο. Κι όμως δεν άργησε να οργανώσει την πορεία προς τη Ρώμη. ... Ερχόμαστε ως εχθροί! Όπως ο λύκος που πέφτει σε κοπάδι προβάτων, έτσι ερχόμαστε. Τώρα δεν είστε πλέον μεταξύ σας! Και δε θα έχετε μεγάλη χαρά με εμάς!"
    Joseph Goebbels

    Kι αν η πρώτη φορά "δικαιολογείται" από την άγνοια, στις υπόλοιπες η ανοχή θα είναι απλά εγκληματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρατηρητικός ελεύθερος σκοπευτής18 Μαρτίου 2013 στις 6:27 μ.μ.

      αχ αυτά τα καημένα πρόβατα του Κυνοβουλίουπου καταλήστευσαν τον ελληνικό λαό, τα ασφαλιστικά ταμεία, έμπαζαν με την σέσουλα τα κομματόσκυλα τους σε ΔΕΚΟ λεηλατήσαν ότι δημόσιο χρήμα υπογράψαν μνημόνια οι προβατάρχες τους πουλήσαν σε ξένους την εθνική κυριαρχία έμπασαν κάθε καρυδιάς λαθρομετανάστη αδειάσαν τις αλβανικές φυλακές απο κάθε εγκληματία ΄΄αχ αυτά τα προβατάκια της μεταπολίτευσης πόσο μα πόσο τα λυπάμε που απο εδώ και στο εξής ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ...Η ΜΕΤΑΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΕΛΑΖΟΥΝ...Ειλικρινά βλέπω τέτοια "προβατάκια" και "κατσικούλες" ΤΥΦΛΑ να έχουν τα ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ...Τελικά οι λύκοι ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΔΙΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΒΡΩΜΑΝΕ ...ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΑΓΩΣΙΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ .

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω τι είναι τραγικότερο : ότι κάνεις σκληρά ναρκωτικά ή ότι νομίζεις πως με αυτό το παραλήρημα με κολλάς στον τοίχο ; Αν και αμφιβάλλω αν κατάλαβες το 1/100 από όσα έγραψα- μα τι λέω, πέρα από τα copy-paste ουγκ-κειμενάκια του αρχηγού δεν καταλαβαίνετε γενικώς ελληνικά.

      Διαγραφή
  29. ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ...ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΕΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ..

    ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...Η ΑΠΟΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΡΘΕ...ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΕΚΛΕΙΣΕ..Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ...ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΤΟΥ ΧΟΤΖΑ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ .ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΣΩΛΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΑΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ.

    ΟΡΕ ΒΟΥΑΡ ΚΑΙ ΜΠΟΝ ΝΟΥΙ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ .ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΠΙΚ sΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ....χα χα χα χα Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανικανοτητα καθε εκτελεστικης εξουσιας να εκτελεσει εστω και τα βασικα αυτονοουμενα. Αυτο αλλωστε ειναι και το μεγα προβλημα της χωρας. Ξεκιναμε απο ανικανους πολιτικους, παμε σε ανικανους εκτελεστικους λειτουργους (σε ολα τα επιπεδα) και καταληγουμε στο ξεχαρβαλωμα της χωρας. Αυτο επισης συμαινει οτι εχουμε και ανικανο λαο γιατι απο εκει πηγαζουν και οι πολιτικοι, και οι δημοσιοι λειτουργοι αλλα και ολοι οι αλλοι επιτηδειοι, τσαρλατανοι, εξυπνακηδες, φιγουρατζηδες, φοροφυγαδες, φακελλακηδες, τυφλοαναπηροι, αναρχοεπαναστατες, συνδικαλιστες πελατες, ψευτοκουλτουρες των ακρων (αριστερα και δεξια) και οι υπολοιποι γραφικοι νεοΕλληνες. Ανικανος λαος, ανικανη νεοΕλλαδα. Ειναι φοβαμαι η πικρη αληθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τα Τάγματα Ασφαλείας (ή αλλιώς Γερμανοτσολιάδες ή Ταγματασφαλίτες) ιδρύθηκαν το 1943 από την ελληνική κυβέρνηση-μαριονέτα του Ιωάννη Ράλλη κατά τη Γερμανική κατοχή. Ήταν στρατιωτικές ομάδες που δημιουργήθηκαν με σκοπό την υποστήριξη των γερμανικών δυνάμεων κατοχής.

    Είχαν την υποστήριξη της ακροδεξιάς και των φιλο-ναζί αλλά και κάποιων κεντρώων πολιτικών, οι οποίοι ανησυχούσαν για την κυριαρχία και τις φιλοδοξίες του ΕΛΑΣ, που εκείνη τη στιγμή ήταν το κύριο σώμα της ελληνικής αντίστασης. Τα μέλη των Ταγμάτων Ασφαλείας περιλάμβαναν πρώην αξιωματικούς του στρατού, επίστρατους στρατιώτες, ακροδεξιούς, κοινωνικά απομονωμένους καθώς και τυχοδιώκτες οι οποίοι πίστευαν οτι ο Άξονας θα κερδίσει τον πόλεμο
    Ο κύριος ρόλος των Ταγμάτων Ασφαλείας ήταν η καταπολέμηση του ΕΛΑΣ. Η μέγιστη συνολική δύναμη τους ήταν 22.000 άνδρες, και περιλάμβανε 22 εθελοντικά και 9 ευζωνικά τάγματα, κάτω από τις διαταγές του αντιστράτηγου των ΕΣ ΕΣ Walter Schimana.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πριν από χρονια οι εδω εκπροσωποι του κεφαλαίου μας απειλουσαν ότι οι κομμουνιστες θα μας πάρουν τα σπίτια τις καταθεσεις, την περιουσία μας δηλ. Τελικώς κι αυτή η πρόβλεψη ήταν παραπλανητική. Δεν ψηφίσαμε κομμουνισμό για να έρθουν το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημαι με την νέα του μορφή δηλαδή τα γεράκια του νεοφιλελεύθερου νεοκαπιταλιστικού βαρβαρισμού να μας πάρουν τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έχει γίνει χούι σε κομμάτι της Αριστεράς, ψύχωση σκέτη «το κυνήγι των φασιστών».
    Επιδεικνύοντας έναν άκρως αποτυχημένο και εξόχως αργοπορημένο «αποτρεπτικό ρεβανσισμό» αφού..
    σημαντικά κοινωνικά φαινόμενα που ωθούν στον εκφασισμό της κοινωνίας έχουν ήδη τελεστεί ενόσω η αριστερά αιθεροβατούσε, τώρα η αριστερά διώκει ιδεολογικές τάσεις προτού καν γίνει κυβέρνηση, υπενθυμίζοντας μας ότι έχει φλερτάρει στο παρελθόν με σταλινικές αντιλήψεις και ότι το αφροδίσιο νόσημα του κόκκινου ολοκληρωτισμού δεν έχει πλήρως θεραπευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αληθεια ποιοι ειναι οι ψηφοφοροι της χρυσης αυγης? ολοι ξερουμε....ειναι οι οι πασοκονεοδημοκρατες μικροαστοι που μεχρι χθες, μια χαρα βολευοταν με το υπαρχον πολιτικο συστημα.

    ξαφνικα η μασα χαθηκε! ηρθε η ωρα να πληρωσουν τις πολιτικες τους επιλογες .
    Αντι να πανε στον καθρεφτη και να αρχισουν να φτυνουν τον εαυτο τους, ανακαλυψαν οτι για τα χαλια τους φταινε οι πακιστανοι, οι αφρικανοι, οι τουρκοι...ολοι εκτος απο τον εαυτο τους.

    Καλο θα ηταν παντως να δουνε λιγο την ιστορια και ποιο ηταν το τελος που επιφυλαξε η ιστορια και ο κοκκινος στρατος στους ναζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ "ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΑΣ"

    http://www.oge.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=37


    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΝ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ" ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

    ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤ" ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ -ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ

    ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΤΩΝ 15 ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΈΝΩΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΣ ΟΧΡΑΝΑΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ NA KAPHLEYTOYN ΟΙ "ΚΥΡΙΕΣ" ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ".

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ

    Η ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΣ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΕΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΤΗΣ ..ΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΜΑΘΕ ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ...ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ....ΚΑΛΟ ΤΣΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΡΙΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΒΕΡΩΦ

    ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ...ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ..

    ΜΠΟΝ ΝΟΥΙ ΚΑΙ ΑΛΕ ΒΟΥΑΡ ΜΑΝΤΑΜΙΤΣΕΣ..



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φοβερη αποκαλυψη...μεχρι τωρα, το ποια ειναι η πολιτικη ταυτοτητα της ΟΓΕ δεν το ξεραμε, ευτυχως μας το εδειξαν οι κασιδιαραιοι. ποιοι? αυτοι που για να κανουν μια μαζωξη των 10, κρυβονται πισω απο 100 αστυνομικους. κανενας διαλογος με τους ναζι.την απαντηση την πηρανε απο τους παππουδες και τους πατεραδες μας και θα την ξαναπαρουν αν χρειαστει απο τον ελληνικο λαο.

      Διαγραφή
  37. Απορώ: ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει; Βουλευτής Γερμανίδης του ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα υπάρχει; Δεν έχουν τίποτα να πουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  38. Δεν πρόκειται, φυσικά, να ζητήσουμε την άδεια τους για οποιαδήποτε δραστηριότητα μας και ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο περισσότερο ενοχλούνται από τα πεπραγμένα μας, τόσο πιο επιτυχημένη είναι η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ δράση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.