Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Βασίλης Δημητριάδης: Ελπίδα για το μέλλον η νέα Εθνική Ομάδα Αλπικού Σκι

Το πέρας της αθλητικής μου καριέρας το 2010 και η διάλυση της Εθνικής ομάδας την ίδια χρονιά, σηματοδότησαν την δημιουργία μιας καινούργιας ομάδας με νέα στελέχη, νέους αθλητές-ταλέντα με πολλή διάθεση για δουλειά, όραμα και μεγάλη αγάπη για το άθλημα.
Την ομάδα απαρτίζουν οι: Συκαράς Κων/νος, Καραμανίδης Χρυσόστομος, Ελευθεριάδης Μιχάλης, Δάλιος Μιχάλης, Γαλανόπουλος Πρόδρομος, Αντωνίου Ιωάννης, Πρόιος Ιωάννης, Βαλκαρετζι Μασσιμιλιάνο, με συνεργάτη τον Κουτλουμπάση Αθανάσιο, Αντιπρόεδρο Αλπικού Σιονακίδη Σάββα και εμένα ως προπονητή, φιλοδοξούμε παρά τις έντονες οικονομικές αντιξοότητες και την υποτυπώδη στήριξη της πολιτείας, οχι μόνο να επαναφέρουμε την ομάδα στην παλιά της αίγλη αλλά και να καταρρίψουμε τα υπάρχοντα αποτελέσματα με ακόμα μεγαλύτερες επιδόσεις.
Πρωταρχικός μας στόχος είναι να αποτελέσει η Εθνική Ελλάδος πρότυπο και πόλο έλξης για τα νέα παιδιά που δυστυχώς λιγοστεύουν κάθε χρόνο και να ξαναγίνει σεβαστή στα Βαλκάνια αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη. Επιπλέον η ενίσχυση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας με την παροχή χορηγιών θεωρείται πλέον επιτακτική, ώστε να συνεχιστεί με αξιώσεις το αθλητικό σκι στην Ελλάδα. Καθώς οι οικονομικές δεξαμενές έχουν στερέψει, η προσοχή μας έχει επικεντρωθεί στο να χτίσουμε γερές βάσεις με σωστό προγραμματισμό και έμφαση στην φυσική κατάσταση. Η αρχή έχει ήδη γίνει και ευελπιστούμε οι μελλοντικές επιδόσεις των αθλητών μας να επιβεβαιώσουν τις προσδοκίες και τις ελπίδες μας.
Σε αυτόν τον αγώνα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ελληνικά χιονοδρομικά κέντρα για την υποστήριξη τους αλλά και να ζητήσουμε κάθε δυνατή βοήθεια κυρίως με τη μορφή διευκολύνσεων στην παροχή πίστας και αθλητικών καρτών. Επίσης θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω το Sports Clinic για την υποστήριξη του αλλά και το Snow Report για την πολυετή προσφορά του στην προβολή της χιονοδρομίας στην Ελλαδα και την στήριξη της Εθνικής Ομάδας στο αλπικό σκι. Εύχομαι να συνεχίσει να αποτελεί το βήμα της αθλητικής χιονοδρομίας στη χώρα μας.

Καλό χειμώνα σε όλους και καλές κατεβασιές

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.