Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Συνεδριάζει η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας

Στις 12 σήμερα το μεσημέρι θα συνεδριάσει στην Κοζάνη η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με τα παρακάτω θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1) Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης

2) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Υφιστάμενο λατομείο μαρμάρου, έκτασης 24.280 τ.μ., στη θέση «Μπιστεριά» της Τ.Κ. Τρανοβάλτου της Δ.Ε. Καμβουνίων, του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού του Ν. Κοζάνης», ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΦΟΙ Κ. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε.». «Εξ αναβολής»
Εισηγητής: Αλβανός Δημήτριος, Βιολόγος με βαθμό Β΄, Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού.

3) Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου : «Εκούσιος Αναδασμός τμήματος Β’ Λαζαράδων, έκτασης 5.220 στρεμμάτων, στην Τοπική Κοινότητα Τρανοβάλτου, της Δημοτικής Ενότητας Καμβουνίων του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας». Αρμόδιος φορέας του έργου είναι η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.
Εισηγήτρια: Φωτεινή Τσιολάκη, Περιβαλλοντολόγος με Β βαθμό, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Τμήματος Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας ΠΕ Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.