Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Το Ε.Κ.Φ. υπέρ των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Τ.Τ.) ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ, δηλαδή πωλείται κάτω του κόστους, σε βάρος της κοινωνίας, των πελατών του, της οικονομίας και των εργαζόμενων του.
Με 110 χρόνια ιστορίας και προσφοράς στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα, αλλά και συμβολής του στις ανάγκες των μικροαποταμιευτών, των δανειοληπτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το Τ.Τ. ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ σε όφελος αποκλειστικά και μόνο των μεγάλων ιδιωτικών συμφερόντων του κλάδου.
Συνεχίζεται έτσι η πολιτική γκρεμίσματος του κρατικού πυλώνα των Τραπεζών σε βάρος της κοινωνίας και της χώρας. Θεωρούμε απαράδεκτη την πώληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, το οποίο όχι μόνο ηθικά, κοινωνικά αλλά και αναπτυξιακά ήταν συνδεδεμένο με την ελληνική κοινωνία.
Η εκποίηση περιουσιακών στοιχείων δημοσίου συμφέροντος δεν βοηθάνε την εθνική οικονομία αλλά ενισχύουν το ιδιωτικό κεφάλαιο και την κερδοφορία, αφαιρώντας πόρους από το δημόσιο και το λαό.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας, στηρίζει τους αγώνες των εργαζομένων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Όλοι μαζί με τους αγώνες μας μπορούμε ν΄ ανατρέψουμε αυτή την πολιτική και να δώσουμε όραμα και ελπίδα στο λαό μας.

ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Φ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΠΙΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.