Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Από τις συγκεντρώσεις του Εργατικού Κέντρου και του ΠΑΜΕ στη Φλώρινα



9 σχόλια:

  1. 1% Η ανεργία στην φλώρινα θα είναι...και προφανώς έχουν χρήμα πολύ...όλα καλά βάλτε κι αλλα μετρα μωρε..ο πεζοδρομος ειναι ωραια για καφε αν εχει και ηλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολες οι φωτογραφίες ειναι του εργατικού κέντρου. Δεν έχετε ούτε μια απο την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Η αλλάξτε τον τίτλο ή βάλτε μια φωτογραφία.

    ΥΓ. Πρώτη φορά κάνει συγκέντρωση το εργατικό και ξεσκιζεται ο τοπικός τύπος να το προβάλλει. Εκεί στην γωνία σε κάθε απεργία υπάρχει κόσμος. Κρίμα για την ¨αντικειμενικότητά σας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία φώτο από τις παραπάνω δεν είναι από τη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πάντως που ήμουν εκεί λέω πως οι πρώτες 6 φωτογραφίες είναι από την συγκέντρωση του εργατικού και οι άλλες τρεις από το ΠΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξέρω γιατί δεν έκαναν και οι δυο μαζί συγκέντρωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν ΠΑΜΕ με άλλους. Το ΠΑΜΕ - ΠΑΕΙ πάντα μόνο του...

      Διαγραφή
  6. Μελαχροινοί γονείς, ξανθά μωρα.... Τι περιμένεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. διαδηλωση παρεα με τους συνδικαλιστες του πασοκ της νδ και της δημαρ, εναντια στα μετρα της κυβερνησης? οχι!!!! υπαρχει το ΠΑΜΕ, ευτυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΜΕ ήταν εκεί και στις προηγούμενες απεργίες. Τον Φεβρουάριο έγιναν δύο απεργίες. ΚΑΝΕΙΣ απο το εργατικό δεν βγηκε στον δρόμο. Ε βέβαια έκανε κρύο τότε. Οπως και σε όλες τις απεργίες πορείες κινητοποιησεις δράσεις. Μα πρώτη φορα έκανε κινητοποίηση το εργατικό και βγάλατε γλώσσα;

    ΤΟ ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Π Α Ν Τ Α. Επειδη ειναι δυσκολο να αλλάζει τόπο συγκέντρωσης,οποτε ξαναβγείτε στον δρόμο το ΠΑΜΕ θα ειναι εκεί. Σας περιμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.