Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Αποδυναμώθηκαν εντελώς οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας

Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει σήμερα αντιπροσωπεία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων της Δυτικής Μακεδονίας, ώστε να ενημερωθεί για τις συνθήκες διαβίωσης των συνολικά 471 αποσπασμένων συνοριοφυλάκων και αστυφυλάκων που εγκαθίστανται σταδιακά στους χώρους που έχουν προβλεφθεί.
Όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΑ Κοζάνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών και μέλος του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κ. Χρήστος Τριγώνης, η απόσπαση του προσωπικού έχει αποδυναμώσει σημαντικά τις υπηρεσίες της Αστυνομίας στη Δυτική Μακεδονία με αποτέλεσμα σε ορισμένες υπηρεσίες να υπάρχει προσωπικό μόνο για τα φύλαξη των κτιρίων.
Η κατάσταση σημείωσε ο κ. Τριγώνης θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο την περίοδο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης οπότε αναμένεται να αποσπασθούν και άλλοι αστυνομικοί υπάλληλοι. Όσον αφορά την διαβίωση των αποσπασμένων αστυνομικών τόνισε ότι έχει ληφθεί ελάχιστη μέριμνα με το προσωπικό να στοιβάζεται σε κοιτώνες των έξι κρεβατιών ή άλλους να μεταφέρονται από την Κομοτηνή καθημερινά προς την Αλεξανδρούπολη, ενώ σχετικά με την αποζημίωση αυτή εκτιμάται ότι θα πληρωθεί μετά από χρόνια

ΕΡΑ Κοζάνης
Σύνταξη: Κώστας Δαβάνης

19 σχόλια:

  1. Και εδώ και στο επόμενο αρθρο- επερωτηση του βουλευτή μας, ένα θέμα επαγγελματικό γίνεται αιτία για πολιτική εκμετάλευση.
    ΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕ αν ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΖΑΤΕ. ΚΑΘΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ, ΑΜΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πές`τε μου παιδάκια , όταν πανηγυρίζατε τη μέρα που σας ανακοινώθηκε η πρόσληψή σας δεν είχατε οικογένεια ,

    Όταν περιχαρείς διαβάζατε πως προσληφθήκατε για τη φύλαξη των συνόρων , κάνατε συμφωνία ότι θα μένατε σε ξενοδοχεία κάποιων …αστέρων` και όχι σε στρατιωτικού τύπου καταλύματα ( τολ, λυόμενα κλπ.;)
    ¨Η μήπως σας είπαν πως θα παίρνατε και ….bonus 800 ΕΥΡΩ , ( νάναι καλά οι δήθεν φίλοι μας οι Ευρωπαίοι )’
    Γιατί λοιπόν δεν θέλετε να πάτε «εφωσω ετάχθητε, προσληφθήκατε για την ακρίβεια και βρίσκετε άπειρα αίολα επιχειρήματα για να αποφύγετε το αυτονόητο;;
    Οσο για της κυριες καλα ηταν τοσα χρονια καιρος να βαλουν το αληθινο ψωμι,αλλιως να παραιτηθουν και να μην πιανουν την θεση απο ενεργους που μπορουν να υπηρετησουν το σκοπο αυτο για το οποιο προσληφθηκαν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεχε μη δαγκώσεις την γλώσσα σου και δηλητηριαστείς με τόσο δηλητήριο που βγάζεις με τα λεγόμενα σου.
      Μήπως είσαι από αυτούς που κόπηκαν στα αθλήματα ή λόγω ύψους ή μήπως δεν μπόρεσες να συμμετέχεις καν στον διαγωνισμό, ενώ το ήθελες πολύ.
      Συμφωνία ότι θα μένουμε σε 5 άστερα ξενοδοχεία δεν κάναμε, δεν κάναμε όμως και συμφωνία να φυλάμε τα σύνορα όλης της Ελλάδας. Προληφθήκαμε για να φυλάμε τα σύνορα του νομού μας και μάλιστα με υποχρεωτικό το κριτήριο της εντοπιότητας.
      Και ναι, να βοηθήσουμε αν χρειαστεί και στον Έβρο και οπού αλλού υπάρχει ανάγκη, όμως με σωστό σχεδιασμό και πρόγραμμα και όχι σε τρεις μέρες να πρέπει να αφήσουμε τα σπίτια μας και τις οικογένειες μας για 2+1 μήνες.

      Διαγραφή
  3. καλα ρε φιλε εσυ τι ζορι τραβας και γραφεις τετοιες κακιες, δεν εισαι στη θεση τους και ζηλευεις;ΚΑΙ βεβαια δεν ειχαν οικογενειες πριν 10 και 12 χρονια πριν.
    Δεν ξερεις ομως τι ζορι τραβανε οι οικογενειες που εμεινα πισω με 2 και 3 και 4 να μην πω παιδια και καλα τωρα ειναι καλοκαιρι και ας πουμε οτι ειναι πιο ευκολα τα πραγματα το χειμωνα τι θα γινει με τα κρυα και τις παγωνιες τοσο για την οικογενεια που μενει πισω οσο και για αυτους που πανε και μενουν στα ''5αστερα ξενοδοχεια''; Λιγη ανθρωπια δεν εχεις και συμπονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη Συρία είναι έτοιμος ο πόλεμος που σημαίνει χιλιάδες εκατομμύρια πρόσφυγες προς την Δύση δηλαδή μέσω Τουρκίας σε εμάς.
    Είναι αστείο και φανερώνει επιπολαιότητα να θέτουμε τα μικροθέματα μας μπρος στη φύλαξη των ανατολικών συνόρων με το αν μας επιθυμίσει η οικογένεια μας και αν ξεφύγει κανένας λαθρομενάστης αλβανός και έρθει στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. as fanoun kai autoi xrisimoi se kati ftanei i loufa kai ii voltes pou kanane tosa xronia....alloi afoinoun gia xronia piso tin iokogeneia tous kiautous tous piraxan i duo mines?? otan tous anakoinosan oti apo sunoriofilakes ginonte astufilakes den diamartirithikan vouva oloi tora as pane kai na poun kai euxaristo......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πανε και οι κηφηνες οι μπάτσοι οι αγράμματοι που δεν ξερουν να γραφουν μια κληση. Οχι ολα τα στραβα να τα σηκωνουν οι συνοριακοι. Ειναι αδικο.

      Διαγραφή
    2. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ. ΤΟ ΑΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΠΟΙΕς ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΟ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟΥς ΡΩΤΗΣΑΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΑΝ.....

      Διαγραφή
  6. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ, ΟΥΡΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, ΑΡΑΧΤΟΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΤΟ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΒΓΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ(ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑ) . ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΞΩ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ!!!ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.KΑΤΑΡΧΗΝ ΠΗΓΑΝΕ,ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΑΣΑΝΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
      2.Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ.
      3.ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ,
      4.Η ΑΓΟΡΑ ΘΑ ΣΤΕΝΑΞΕΙ ΚΑΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ 150 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΤΥΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟΣ ΚΟΙΝΩΣ: ΓΙΟΚ!!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ,
      5.ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΑ.
      6.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ,,,,,,

      Διαγραφή
  7. Αφήστε το σερφαρισμα και την κόντρα με τους αστυνομικούς και πάτε να βρείτε καμιά δουλειά, ότι να ‘ναι, αυτοί καλά βολεύτηκαν. Δεν χρειάζεται τόσοι κακία και έχθρα με τους συνανθρώπους μας. Στην ίδια ΄΄δύσκολη΄΄ πόλη ζούμε.
    Να είστε σίγουροι ο καθένας στην θέση τους το ίδιο θα έκανε.
    Η ανεργία είναι αλήθεια δύσκολη, οποιοσδήποτε όμως άνεργος εύρισκε μια καλή δουλειά στον τόπο του και μετά από ένα ή δυο χρονιά του έλεγαν να πάει κάπου αλλού την ίδια γκρίνια θα έβγαζε.
    Όλα τα άλλα είναι κακίες και φαρμάκια που πολύ φοβάμαι ότι τα δημιουργεί κάποια δόση ζήλιας και είναι πολύ άσχημο αυτό.
    Ας κάνουν υπομονή οι οικογένειες τους, κουράγιο αυτοί για να φέρουν σε πέρας το έργο που τους ανατέθηκε και σύντομα να επιστρέψουν στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kala ta leei o filos parapano k se alla epagkelmata afinoun tis oikogenies tous gia mines k den paraponiounte!!!!!!! den pirazi re paidia as ksevoleftoun kai autoi ligo as pane na doune pos einai i pragmatiki filaksi sinoron giti edo psilomouxliasan oloi mera voltes/tileorasi/ouzakia en ora ipiresias kai an den theloune na pane einai aplo paretounte k erxete o epomenos.......!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι εσείς οι τεμπέληδες που σχολιάζετε τους Συνοριακούς είστε οι ίδιοι τεμπέληδες που στο σχολείο είχατε 11 στο απολυτήριο και το παίζατε μαγκιά και θεωρία στις καφετέριες. Γιατί αν είχατε έστω 16 θα σας παίρναν και εσάς στη φύλαξη των συνόρων με διαδικασίες αδιάβλητες μέσω του ΑΣΕΠ. Τώρα βουλώστε το και αράξτε στη μιζέρια σας . Εμείς και θα πάμε στον Έβρο και όπου αλλού μας χρειαστεί η πατρίδα. Όταν όμως γυρίσουμε να μην κλαίτε όταν θα σας γράφουμε επειδή θα μπεκρουλιάζετε σαν γνήσιοι τεμπέληδες στον πεζόδρομο. Γιατί πολλοί από εσάς που φτάσατε σήμερα στα 40 η στα 50 σας και παρακαλάτε για ένα δίμηνο φταίτε ΜΟΝΟ εσείς για την κατάντια σας.
    ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπρρρ μας τρομαξες αγριο αντρακι..σιγουρα φορουσες την στολη οσο το εγραφες..

      Διαγραφή
  10. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΕ ΤΟ Α[ΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ 20 ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥ 2ΜΗΝΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ...ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΛΤΕΣ...ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ...ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ο ΕΒΡΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΟΧΙ Η ΦΛΩΡΙΝΙΤΣΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ 3 ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 2 ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΠΑΡΤΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. panta etsi itan o ellinararas astinomikos(KAKOS LEO ASTINOMIKOS GT ESU EISAI SINORIOFILKAS POU MPIKES STO SOMA ME ENA TENEKE LADI K LIGO GLIPSIMO KATOURIMENIS PODIAS TOU VOULEFTI) kompleksikos pseftomagkas "Όταν όμως γυρίσουμε να μην κλαίτε όταν θα σας γράφουμε επειδή θα μπεκρουλιάζετε σαν γνήσιοι τεμπέληδες...." autes einai oi dilosis sas gi auto pernate apo to pezodromo me skimena ta kefalia k pinete kafedes krimeni stous paradromous..... ntropi sou k mono pou to skeftikes FLORINIOTI SINORIOFILAKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ Ο ΧΙΟΝΙΑΣ Ο ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΣ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ!!!ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ! ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειναι εντελως φυσιολογικο στην πλεον περιθωριοποιημενη και υπαναπτηκτη περιοχη της Ελλαδας να εχει αναδειχθει ως μειζον ζητημα η βολτα καποιων αστυνομικων για 2 μηνες στον Εβρο.Μια πολη που ειμαι πεπεισμενος οτι λειτουργει καιρο τωρα ως πολη-πειραμα για την εξαγωγη συμπερασματων οσων αφορα την ανοχη μιας κοινωνιας,σε φαινομενα αστυνομοκρατιας.Η πολη εχει προβλημα υπεραστυνομευσης.Μετα τις 12 το βραδυ οποιος κινειται ειναι υποπτος(αν οχι ενοχος).Το να εισαι αστυνομικος στη Φλωρινα ειναι τοσο δυσκολο,οσο να εισαι δασαρχης στη Κιμωλο και στη Σεριφο η' ναυαγοσωστης στον Σακουλεβα.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ...ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ..Επισης οι τοπικοι αρχοντες ας αφησουν τα δακρυα για λογους ψηφοθηριας και ας ασχοληθουν με τα αληθινα προβληματα γιατι το μονο που κανουν ειναι να γελιοποιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ...Αυτος ο πατριωτισμος των εμμισθων συγχρονων Γερμανοτσολιαδων πραγματικα σκορπιζει ριγη συγκινησης..Προτεινω να τους αποχαιρεταμε ραινοντας τους με ροδοπεταλα και να προβουμε σε απεργια πεινας για την αμεση επιστροφη τους στην ΠΑΤΡΙΔΑ..ΑΧΧΑΧΑΧΑ.Ηδη σχεδιαζονται τα αντιποινα.Σε 2 μηνες που θα επιστρεψουν οι ΡΑΜΠΟ της ΦΛΩΡΙΝΑΣ στη βαση τους,θα τους παρακαλατε σαν ικετες για ελεος αλλα αυτοι σαν γνησια αμερικανακια θα φερουν εις περας το τιτανιο αυτο εργο της φυλαξης και επιτηρησης αυτης της ακρως επικινδυνης περιοχης της χωρας.Επισης μια καλη ιδεα για να τιμησουμε αυτους τους ΗΡΩΕΣ ειναι οι 8 ικανοτεροι να θεωρηθουν τιμητικα ολυμπιονικες και να τους απονεμηθουν μεταλλια..ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.