Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

«Ξήλωσαν» από τη θέση της την Ε.Γ. Περιβάλλοντος μετά το έγγραφο κατά της ΔΕΗ για τις παραβιάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας

Το πρώτο, ίσως, δημόσιο έγγραφο που παραδέχεται πως στο ενεργειακό λεκανοπέδιο Κοζάνης, Πτολεμαϊδας, Φλώρινας η ΔΕΗ κάνει...ότι θέλει, ήρθε από την Ειδική Γραμματέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη μετά από παράσταση διαμαρτυρίας των Οικολόγων Πράσινων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Η κ. Καραβασίλη διαπιστώνει συνεχείς παραβιάσεις των ορίων και περιβαλλοντικές παραβάσεις, απροθυμία της ΔΕΗ να συμμορφωθεί και αβέβαια αποκατάσταση εδαφών και γενικά κατακεραυνώνει την Επιχείρηση για τη λειτουργία των σταθμών και των ορυχείων στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Ωστόσο μετά τη δημοσιοποίηση του εγγράφου, η κ. Καραβασίλη..."ξηλώθηκε" από τη θέση της.


Σωκράτης Μουτίδης
www.kozani.tv

1 σχόλιο:

  1. Ντροπή! Πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την κ. Καραβασίλη. Τέτοια υπεύθυνα άτομα χρειαζόμαστε. Άτομα, που θα μας λένε αλήθειες κι ας τσούζουν αυτές κάποιους. Άλλωστε αυτό αφορά όλους τους δυτικομακεδόνες. Αφορά την υγεία μας. Αμέσως να επέμβει ο κ. Εισαγγελέας και να διερευνηθεί οπωσδήποτε το θέμα. Να γίνει γνωστό αυτό το σκάνδαλο σε όλη την Ελλάδα. Ας λειτουργήσουν επιτέλους κάποτε και οι νόμοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.