Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Από το Αμύνταιο το πρώτο μετάλλιο της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Για μία ακόμη φορά μας έκανε υπερήφανους ο αθλητής του «Φίλιππου» Αμυνταίου Ηλίας Ηλιάδης, που χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Ο χρυσός ολυμπιονίκης της Αθήνας κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία -90 κιλών του τζούντο αποδεικνύοντας και πάλι τη μεγάλη του κλάση. Ο μεγάλος αθλητής αφιέρωσε το μετάλλιο στην Ελλάδα και όλους τους Έλληνες, που χρειάζονται όσο τίποτε άλλο στιγμές ανάτασης στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ο Ηλίας Ηλιάδης είναι η απόδειξη ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στο στόχο, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους τους Έλληνες.
Τον ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές που μας έχει χαρίσει και έχει τις ευχές όλων μας για να συνεχίσει τις μεγάλες του επιτυχίες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αμυνταίου

4 σχόλια:

  1. Αν τον αφήσεις μόνο του στο Αμύνταιο ,θα χαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν είναι δυνατόν να σνομπάρουμε έναν αθλητή που αγωνίζεται με το εθνόσημο και έχει κάνει γνωστό έναν σύλλογο απο το Αμύνταιο σε όλο τον κόσμο. Πρέπει να ντρέπεσαι με αυτά που γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Αν τον αφήσεις μόνο του στο Αμύνταιο θα χαθεί αλλά αυτήν την στιγμή όλα τα site σε όλο τον κόσμο γράφουν για τον Ηλιάδη απο το Αμύνταιο που έφερε το πρώτο μετάλλιο για την χώρα μας. Και εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις.

      Διαγραφή
  2. Και όμως φίλε μου αυτήν την στιγμή κάνει τον γύρο του κόσμου η εικόνα του Ολυμπιονίκη να κρατάει με υπερηφάνεια το εθνόσημο και να είναι υπερήφανος για την χώρα που αγωνίζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.