Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Σύλληψη δύο ατόμων για ναρκωτικά και όπλα σε δασικό δρόμο του Νυμφαίου

Τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν σε δασικό δρόμο στην περιοχή του Νυμφαίου - Φλώρινας, δύο (2) ημεδαπούς (48 και 43 χρονών) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο ημεδαποί, βρέθηκαν μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις περί όπλων. Στη συνέχεια και σε νομότυπη έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους, βρέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, σπόροι κάνναβης και ναρκωτικά χάπια.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 83,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 407 σπόροι κάνναβης, 7 χάπια που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών και 1 μαχαίρι που εμπίπτει στις διατάξεις περί όπλων
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.