Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δε θα τυπώσει προεκλογικά φυλλάδια ο Στ. Παπασωτηρίου

Την απόφασή του να μην τυπώσει και να μην αποστείλει προεκλογικά ενημερωτικά φυλλάδια ανακοίνωσε ο Σταύρος Παπασωτηρίου, διαθέτοντας τα χρήματα αυτά στη Μητρόπολη Φλώρινας για το συσσίτιο των απόρων.
Ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Παπασωτηρίου, δήλωσε: "Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που περνά ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα οι ακρίτες στο Νομό Φλώρινας, θεωρώ ότι είναι χρέος μου, ως ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης απέναντι στους δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μου στη Φλώρινα, να μην τυπώσω και αποστείλω προεκλογικά ενημερωτικά φυλλάδια και το αντίστοιχο ποσό να το διαθέσω στη Μητρόπολη Φλώρινας για την υποστήριξη του έργου της σίτισης των απόρων".
Επιπλέον, κάλεσε τους συνυποψήφιους του να κάνουν το ίδιο.

23 σχόλια:

  1. Για να τυπώσει κάποιος προεκλογικά φυλλάδια πρέπει προηγουμένως να έχει και κάτι να μας πει και να τα γράψει. Για τον εαυτό του, για την υποψηφιότητά του, για το πρόγραμμα το κόμματος. Εκτός και αν δεν έχει να κάτι να μας πει και να μας γράψει για να δεσμευτεί. Οπότε η αγαθοεργία είναι μία βολική λύση για να μας πείσει πως ίσως είναι καλός χριστιανός ή καλός άνθρωπος. Βοήθειά σου κ. Παπασωτηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωμφωνώ μαζί σου. Αυτες η μαριονετες συνεχιζουν και υπαρχουν....

      Διαγραφή
  2. Μπράβο σας Κ.Παπασωτηρίου πολύ ευστοχη η κίνηση σας,ελπίζω όμως να κάνετε το ίδιο και άν εκλεγείτε βουλευτής,δηλαδή να χαρίσετε μέρος τών βουλευτικών σας αποζημιωσεων για την σιτιση των απόρών γιατι αλλιώς όλο αυτό μπορεί ευκολά να θεωρηθεί μια απλή προεκλογική κίνηση εντυπωσιασμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ......ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ......Τ'ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ...ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ?????

      Διαγραφή
    2. ελα....λες???? απα πα πα....καλε ψηφους αγορασε απο την μητροπολη.. τι μονο ο βοσκος θα δινει μερσεντες να περνει ιερους ψηφους...

      Διαγραφή
    3. μπηκε στο παιχνιδι και η μητρόπολη? ποιος κατευθύνει την συνεργασία?
      Και αμέσως μετά το πάσχα?

      Διαγραφή
  3. Τελικά φαίνεται απο τις πράξεις ότι δεν είναι όλοι οι υποψήφιοι ίδιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τα χρειαζεται τα φυλλαδια ,μας τα εχει ζαλισει με τα μηνύματα στο κινητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν παει να κανει οτι θελει ψηφο δεν προκειται να παρει ,δεν ειδαμε προκοπη απο αυτους .μια φορα δεν με πηραν τηλεφωνο απο τον οαεδ να με ενημερωσουν για ενα σεμιναριο η μια δουλεια .ας τον ψηφισουν αυτοι που πηρε τηλεφωνο .....................
    λαμογια ολοι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον ΟΑΕΔ μηδέν ενημέρωση. Το μόνο που λένε είναι μπείτε στην ιστοσελίδα εκεί τα έχει όλα.

      Διαγραφή
    2. mprabo re file etsi akribws exoun ta pragmata...mono tous dikous tou ebaze se douleies kai se stage...oloklhro diktyo pshfoforwn exei sthsei....

      Διαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΑ-ΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΔ?? ΤΟ ΤΡΕΝΟ? ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ? ΤΑ ΤΕΙ? ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ? ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ? ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ? ΤΙ ΤΙ ΤΙ ?? ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟ!!! Ε ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ Ε ΔΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ!!!! ΓΚΑ ΓΚΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΑΜ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑΥΡΑΚΗ....ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ??ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΠΙ ΜΠΟΝΤΖΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ EUROBANK ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ...ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το να έχει δηλαδή κάποιος ανθρώπινες ευαισθησίες και οικολογική συνείδηση είναι μεμπτό από κάποιους καλοθελητές; Έλεος, χορτάσαμε από Άννες και Καϊάφες που γύρισαν τον τόπο μας χρόνια πίσω. Αν κάποιος έχει μια καλύτερη πρόταση, τον προκαλώ να την καταθέσει! Και προτρέπω τους συνυποψηφίους του Παπασωτηρίου να πράξουν το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και ποσα ειναι τα ευρω Σταυρακι γιατι δεν μας λες??? 10 - 100 η 1000 εε?? αντε ρε λαμογια που θελετε να βολευτιτε στην πλατη του μ@λ@κ@ ΦΛΩΡΙΝΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τον αγαπητό αναγνώστη που έκανε καταγγελίες περί θυγατρικών, απάτης κλπ, καλό θα είναι να γίνουν είτε επώνυμα, είτε με κάποια στοιχεία, καθόσον είναι πολύ σοβαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αξία ενός ανθρώπου μετριέται από το πλήθος και την αξία των εχθρών του.
    Εις απάντηση των κακόβουλων επικρίτων
    Γιάννης Μελίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εντυπωσιαση και μονο εντυπωσιαση θελει να πουλησει!! τιποτα αλλο...
    τωρα που εχει και την εκκλησια κοντα του τιποτα δεν τον σταματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.