Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Οι ψηφοφόροι των βουλευτικών εκλογών στη Δυτική Μακεδονία

Στους 362.659 ανέρχονται οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι στους εκλογικούς καταλόγους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, όπως ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών, σύμφωνα με την τελευταία αναθεώρηση.
Απ’ αυτούς οι 180.194 είναι άνδρες και οι 182.465 γυναίκες, ενώ οι 3.597 είναι νέοι ψηφοφόροι, άνω των 18 ετών. Σε σχέση με τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου του 2009 οι ψηφοφόροι στη Δυτική Μακεδονία είναι 7.915 παραπάνω.
Σύμφωνα με τα στοιχεία η κατανομή ανά περιφερειακή ενότητα είναι:

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

1 σχόλιο:

  1. πασοκ νδ = ΧΟΥΝΤΑ............ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

    Με μία κίνηση που πρακτικά ισοδυναμεί με έγερση αμφιβολιών της αξιοπιστίας του τρόπου διεξαγωγής και εγκυρότητας των αποτελεσμάτων των εκλογών της 6ης Μαϊου, η Ρωσία με αίτημά της στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, ζήτησε την αποστολή ... ομάδας Ρώσων παρατηρητών στην Ελλάδα προκειμένου να καταγράψουν τυχόν "παρασπονδίες" στην έκδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων!

    Και το ερώτημα που τίθεται άμεσα είναι "Έχει η Μόσχα πληροφορίες που να θέτουν ζήτημα αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος της 6ης Μαΐου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.