Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012

Ο «Λυγκηστίς» για την Πρωτομαγιά

Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,
Η 1 Μάη ημέρα μνήμης και τιμής για όλους τους εργαζόμενους που θυσιάστηκαν δίνοντας ακόμα και την ζωή τους, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματά τους για ένα καλύτερο εργασιακό μέλλον.
Η σημερινή πρωτομαγιά βρίσκει το σύνολο των εργαζομένων της χώρας στην πιο δεινή εργασιακή και οικονομική εξαθλίωση. Η εφαρμογή της μνημονιακής πολιτικής μας οδήγησε στην κατάσταση αυτή.
Παραβιάζονται και καταπατούνται εργασιακά δικαιώματα, μειώνονται μισθοί και συντάξεις, η ανεργία ιδιαίτερα στο Νομό μας έχει σπάσει κάθε ρεκόρ φτάνοντας στο 25%, η μαύρη εργασία και οι ανασφάλιστοι κυριαρχούν, οι εισφορές προς τα ταμεία μειώνονται με αποτέλεσμα να οδηγούνται τα ασφαλιστικά ταμεία στην κατάρρευση.
Η μέρα αυτή υποχρεώνει όλους τους εργαζόμενους σε συσπείρωση και αγωνιστικότητα, για να αποτρέψουμε την πολιτική του μνημονίου.
Την Τρίτη 1 Μάη καλούνται τα μέλη στην συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο ώρα 10:00 π.μ. να δώσουν δυναμικά το παρόν και να φωνάξουμε δυνατά:

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.