Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήριο του δημάρχου Αμυνταίου σε όσους δουλεύουν στον αποχιονισμό

Η έντονη και μακρά κακοκαιρία που ζήσαμε τις τελευταίες ημέρες έχει δοκιμάσει τις αντοχές όλων όσων εργάζονται στον αποχιονισμό.
Όλοι οι αιρετοί και εργαζόμενοι που συμμετέχουν στη μεγάλη προσπάθεια να κρατήσουμε ανοιχτό και ασφαλές το οδικό μας δίκτυο έχουν υπερβάλει εαυτούς. Εργαζόμενοι για πολλές ώρες συνεχώς, κατάκοποι, παγωμένοι, άυπνοι και πολλές φορές πεινασμένοι. Έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν μία μεγάλη μάχη με επιτυχία.
Θεωρώ ότι τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Η διάρκεια της κακοκαιρίας ήταν ένας από τους παράγοντες που έκαναν δυσχερές το έργο του αποχιονισμού και δυστυχώς περιμένουμε νέο κύμα κακοκαιρίας, ευτυχώς μικρότερο και λιγότερο έντονο σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις. Ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας θέλω να ζητήσω από όσους εργάζονται στον αποχιονισμό να συνεχίσουν την προσπάθεια μέχρι το τέλος αυτού του δύσκολου χειμώνα με τη δύναμη και το ζήλο που έχουν δείξει μέχρι σήμερα. Επίσης, καλώ τους πολίτες δείξουν ανοχή και να συνεργάζονται με τους υπευθύνους του αποχιονισμού όταν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα.

Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.