Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Λευκό τοπίο και πάλι η Φλώρινα

Ιδιαίτερα έντονη είναι μέχρι αυτή τη στιγμή η χιονόπτωση στη Φλώρινα, με τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού με ακόμα σφοδρότερες χιονοπτώσεις τις επόμενες ώρες.
Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την ΕΜΥ, είναι στους -4 βαθμούς, ενώ οι μετακινήσεις γίνονται με δυσκολία.

4 σχόλια:

  1. Τα σχολεία αύριο καλό θα ήταν να κλείσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ωραιες οι φοτο , θα ηθελα να πω ενα μεγαλο μπραβο στον κυριο υπευθυνο που βγηκε και ειπε οτι ολα λειτουργησαν σωστα και θα ξαναλειτουργησουν,!! που και για 3η φορα οι δρομοι ειναι και παλι κλειστοι και για τριτη φορα ολα πηγαν μια χαρα και δυο τρομαρες!!!! οι μονοι δρομοι που ηταν ανοιχτοι ειναι αυτοι του δημου νομαρχιας !!!! δηλαδη η θεση του αυτοκινητου του δημαρχου κτλ.
    επισης ολοι λενε οτι ειναι το χειροτερο κρυο μετα απο 30 χρονια και τετιες εξυπναδες, βασικα ισως και να ειναι γιατι πριν απο 30 χρονια δεν μας ψεκαζαν με χημικα πανω απο τα κεφαλια μας για σιωπη και για αλλαγη του καιρου οπως εγινε φετος και ο καιρος εχει τρελαθει. αυτα απο εμενα, αν και δεν πιστευο οτι η ομαδα θα εγκρινη την δημοσιευση μου να την δουν ολοι. φιλακια και ξυπνατε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ποντικέ το εάν ξαναχιόνισε δέν αποτελεί γεγονός Το εάν δούμε λιάκαδα αποτελεί γεγονός στην χαράδρα. Εκείνο όμως που πήδηξα απ την χαρά μου ήταν το γεγονός επαναλειτουργίας του τραίνου στην Φλώρινα .Είσαι το πρώτο ιστολόγιο απο όπου το διάβασα γεγονός που σε αναδεικνύει σε έναν απο τους καλύτερα και ταχύτερα ενημερωμένους Δημοσιογράφους Μπρόγκλερ στην Φλώρινα.Τα εύσημα μου και πάλι ( και για τις καλές φωτογραφίες που ανεβάζεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.