Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Η δεύτερη μέρα της δίκης...

Με τη συνέχιση της κατάθεσης του δημάρχου Φλώρινας - και μηνυτή - Γιάννη Βοσκόπουλου, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και η δεύτερη μέρα της δίκης της εκδότριας της εφημερίδας «Κρουά Κρουά» Ντόρης Κουτουράτσα.
Ο κ. Βοσκόπουλος δέχτηκε και σήμερα τις ερωτήσεις του συνηγόρου υπεράσπισης Παύλου Αλτίνη, οι οποίες ήταν σχετικές με την αγορά επίπλων και αυτοκινήτου από τη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση, αλλά και το κλίμα και τη σύσταση του Δ.Σ. της ΑΝ.ΦΛΩ.
Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει και το ότι ο κ. Αλτίνης ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες ο αντιπεριφερειάρχης Δ. Ηλιάδης και ο πρώην νομαρχιακός σύμβουλος Παύλος Κωνσταντινόπουλος.
Η ακροαματική διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή στις 9 το πρωί.

2 σχόλια:

  1. Στο μεταξύ αυτοί που παρακολουθούν με περισσότερο ενδιαφέρον το θέμα από κοντά, είναι οι λάτρεις του κ. Βοσκόπουλου, που τους ενισχύει αρκετά χρόνια τώρα.

    Αν δουν πως χάνει, η αποστασιοποίηση τους από αυτόν θα είναι η κλασική εικόνα του ρουφιάνου στις Ελληνικές ταινίες.

    Αν μπορέσει να καλύψει τα αδικαιολόγητα, τότε τους βλέπω πρώτους πρώτους, χαμηλοβλεπούσες και μη, να απορούν με τα έργα και τον βίο του.

    Praetorian

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΠΟΥΡΝΟ ΠΟΥΡΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.