Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Πρεμιέρα του «Οpen Παγκορασίδων Α» σε Αμύνταιο και Λέχοβο

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά (γεννηθείσες 2000-2001), που θα διεξαχθεί σε Αμύνταιο και Λέχοβο, από την Τετάρτη (8/7) έως την Κυριακή (12/7). Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος 11 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα, διαχωρισμένες σε 2 ομίλους.
Κατόπιν κλήρωσης, ο Α όμιλος περιέχει πέντε ομάδες (Ζαφειράκης Νάουσας, Ε.Σ. Αμύντας Αμυνταίου, Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και Ακρίτες Νευροκοπίου), ενώ ο Β όμιλος έξι (Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, Μ.Π.Σ. Φιλώτα, Αρίων Πτολεμαΐδος, Ένωση 2015, Απόλλων Σταυρούπολης και Ο.Φ.Ν.Ιωνίας). Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων, θα έχουν τη δυνατότητα στην επόμενη φάση να διεκδικήσουν ένα μετάλλιο.
Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, οι ιθύνοντες της διοργάνωσης έχουν μεριμνήσει για τη ψυχαγωγία των αθλητριών, ώστε το πενθήμερο (8-12/7) να εξελιχθεί σε πραγματική γιορτή για τη χειροσφαίριση. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της πρώτης ημέρας των αγώνων, την Τετάρτη 8/7 και ώρα 21:30, στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου και θα περιλαμβάνει μια πλούσια μουσικοχορευτική βραδιά. 3 ώρες νωρίτερα (18:30) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, θα λάβει χώρα η τεχνική σύσκεψη.
Το «ΟPEN ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Ά», συνδιοργανώνουν οι σύλλογοι Αμύντας Αμυνταίου και Μ.Π.Σ. Φιλώτα, με τον Δήμο Αμυνταίου, υπό την αιγίδα της Ο.Χ.Ε. και με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Η Γεωγραφική προέλευση των ομάδων
Φιλώτας Μ.Π.Σ. (Δυτική Μακεδονία)
Αρίων Πτολεμαΐδος (Δυτική Μακεδονία)
Αμύντας Αμυνταίου (Δυτική Μακεδονία)
Απόλλων Σταυρούπολης (Κεντρική Μακεδονία)
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κεντρική Μακεδονία)
Ζαφειράκης Νάουσας (Κεντρική Μακεδονία)
Ένωση 2015 (Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία)
Άρης Νίκαιας (Αττική)
Νέα Ιωνία (Αττική)
Ακρίτας Νευροκοπίου (Ανατολική Μακεδονία)
Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης (Θράκη)

Οι Όμιλοι της Α Φάσης:

A Όμιλος
1. Ζαφειράκης Νάουσας
2. Ε.Σ. Αμύντας Αμυνταίου
3. Γ.Ν.Ο. Άρης Νικαίας
4. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
5. Ακρίτες Νευροκοπίου

Β Όμιλος
1. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης
2. Μ.Π.Σ. Φιλώτα
3. Αρίων Πτολεμαΐδος
4. Ένωση 2015
5. Απόλλων Σταυρούπολης
6. Ο.Φ.Ν.Ιωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.