Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Επίσκεψη εκπροσώπων των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και της Π.Ο.Π.Σ.Μ. στον Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το 5ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα που έλαβε χώρα στην Τ.Κ. Σιταριάς κατά το τριήμερο 10,11 και 12 Ιουλίου 2015.
Πιο συγκεκριμένα, στη συνάντηση ήταν παρόντες εκ μέρους της Π.Ο.Π.Σ.Μ. η συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη (εκ των Η.Π.Α.), ο αντιπρόεδρος του Διεθνούς Ιδρύματος «Μέγας Αλέξανδρος» κ. Παναγιώτης Μπαλτατζής (εκ των Η.Π.Α.), ο Επίσκοπος Ασκαλώνος Νικηφόρος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων και ο Αντιπρόεδρος Παμμακεδονικών Ενώσεων Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γιουματζίδης Δημήτριος.
Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με κεντρικούς άξονες τα προβλήματα που απασχολούν τους Μακεδόνες Έλληνες ομογενείς και την ανάδειξη του μακεδονικού πολιτισμού και της παράδοσης σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.
Από την πλευρά του, ο κ. Μπίρος εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία με την ομοσπονδία σε όλα τα επίπεδα για τον σχεδιασμό και την πραγματοποίηση και άλλων αντίστοιχων εκδηλώσεων, όχι μόνο στην Π.Ε. Φλώρινας αλλά σε όλη την Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.