Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Δεν απέχουμε - δεν συμμετέχουμε: Απορρίπτουμε

Την Κυριακή 5 Ιουλίου δεν απέχουμε αλλά ούτε συμμετέχουμε στο παιγνίδι τους, την Κυριακή απορρίπτουμε αποφασιστικά και δυναμικά το μέλλον που μας επιφυλάσσουν μικρά και μεγάλα μνημόνια.
Την Κυριακή είμαστε παρόντες σε όλες τις πλατείες της χώρας και επικοινωνούμε διαρκώς με την χρήση όλων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναλαμβάνοντας μόνοι μας, με αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια, την μοίρα μας και την προοπτική του τόπου μας.
Την Κυριακή λέμε όλοι μαζί ένα τεράστιο, ένα στεντόρειο ΟΧΙ σε όλους τους ντόπιους και ξένους επίδοξους «σωτήρες» μας, ερωτευόμαστε την αγωνιστική προσπάθεια να τελειώνουμε με το καταστροφικό παρελθόν και με όλους όσους το καθόρισαν και, στην τιτάνια αυτή προσπάθεια, χωρίς πάτρωνες και αφέντες, χωρίς κόμματα και αποκόμματα, με αυτονομία και αυτό-οργάνωση, θα βρούμε τον δρόμο για την διάσωση της πατρίδας μας και του λαού μας.
Την Κυριακή που οι λαοί της Ευρώπης θα διαδηλώνουν υπέρ της Ελλάδας, ο Ελληνικός λαός τρομοκρατημένος-πειθαρχημένος σύρεται να «ψηφίσει» την αποδοχή της μιας ή της άλλης μορφής κατοχή.
Δεν μπορούμε άλλο να αναμένουμε να βγάλουν την χώρα από την πολύπλευρη κρίση οι θύτες και οι μιμητές τους. Είναι υπόθεση, πλέον, όλων μας να αναλάβουμε τις ατομικές και συλλογικές μας ευθύνες και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για να μη καταντήσουμε όχι απλά ο ουραγός της Ευρώπης αλλά και αυτής της πολύπαθης Βαλκανικής.
Το μέλλον μας με το «μονοκομματικό» πολιτικό μας σύστημα είναι η εξαθλίωση και η βαρβαρότητα. Τα πάντα στο βωμό των τοκογλύφων του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, ακόμα (χωρίς υπερβολή) και οι ζωές των Ελλήνων πολιτών. Οι ανοησίες περί ανάπτυξης εντός του πλαισίου της τοκογλυφικής ελίτ της Ε.Ε. και της ευρωζώνης δεν πείθουν απολύτως κανένα. Ο τοκογλύφος όχι μόνο δεν ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη και την ευημερία του δανειζομένου αλλά αντίθετα επιθυμεί (και φροντίζει γιαυτό) την καταστροφή του οφειλέτη για να του κατασχέσει με ληστρικό τρόπο το σπίτι, το μαγαζί, την χώρα. Αυτός είναι ο πραγματικός στόχος των διεθνών τοκογλύφων και στην επίτευξη αυτού του στόχου, ποικιλότροπα, είναι αρωγός το εγχώριο πολιτικό προσωπικό. Την Κυριακή, λοιπόν, λέμε ΟΧΙ στους τοκογλύφους διατρανώνοντας σε όλες τις κατευθύνσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, το αρχαιοπρεπές: ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΟΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ. Αρκετά πια ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Την Κυριακή εγκαινιάζουμε την πραγματική ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στις πλατείες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επικοινωνούμε, δρούμε, αποφασίζουμε για το μέλλον μας, για το μέλλον των παιδιών μας.

Φλώρινα 30 Ιουνίου 2015

ΜΙΚΡΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.