Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Επίσκεψη εκπροσώπων Παμμακεδονικών ενώσεων στο δήμαρχο Φλώρινας

Ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, κ. Γιουμαρτζίδης Δημήτρης, η συντονίστρια Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, κα Γκατζούλη Νίνα και εκπρόσωποι των παμμακεδονικών ενώσεων επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Γιάννη Βοσκόπουλο στο γραφείο του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παραβρισκόμενοι συζήτησαν για το 5ο Παμμακεδονικό Αντάμωμα και τη φετινή επιτυχία της διοργάνωσης, παρά τις τρέχουσες εξελίξεις στη χώρα μας.
Αναφέρθηκαν και σε πιθανές άλλες εκδηλώσεις που θα μπορούσαν να διοργανωθούν μαζί με τον Δήμο Φλώρινας που προβάλλουν τη Μακεδονία, ενισχύουν την τοπική παράδοση και ιστορία και κρατούν ζωντανό το ελληνικό πνεύμα μέσα από τη Μακεδονία, την καρδιά της Ελλάδας.
Στο τέλος της συζήτησης ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου και των ενώσεων για τη διοργάνωση και δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του σε οποιαδήποτε ενέργεια των Ομοσπονδιών για την ανάδειξη του πολιτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.