Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Οργασμός αθλητικών διοργανώσεων στο beach bar Ammos

Τρία μεγάλα αθλητικά γεγονότα θα λάβουν χώρα εντός του καλοκαιριού στην περιοχή μας! Μετά από επικοινωνία του reportit.gr με τον Άγγελο Ναουμίδη, υπεύθυνο της διοργάνωσης, είμαστε σε θέση να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα των αγώνων του καλοκαιριού.
Ο κ. Ναουμίδης, χωρίς να κρύψει τον ενθουσιασμό του, μας πληροφόρησε ότι οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις θα είναι γίνουν φέτος στο beach bar Ammos, στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου.
Η αυλαία ανοίγει με το 2ο Κύπελλο Ελλάδος Beach Handball στις 17 έως 19 Ιουλίου.
Αμέσως μετά, και από τις 19 έως τις 21 Ιουλίου θα ακολουθήσουν οι τελικοί του τουρνουά Beach Volley ΕΣΠΕΜ
Το κερασάκι στην τούρτα, όμως, έρχεται στις 7 εως 9 Αυγούστου, και δεν είναι άλλο από τους τελικούς του πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley Ball
Για πρώτη φορά το final η σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση διεξάγεται στο βουνό δίπλα σε λίμνη.
O αθλητισμός είναι και πολιτισμός και είναι πια αυταπόδεικτο πως διάφορα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, ή "mega-events" όπως λέγονται, έχουν και πολλές κοινωνικές προεκτάσεις. Από τις πιο απλές, όπως να χαρίσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, μέχρι και πιο σύνθετες όπως η συμβολή στην ανάπλαση μια γειτονίας ή μιας κοινότητας, και σίγουρα μπορούν να αποφέρουν οικονομικά οφέλη στη δοκιμαζόμενη από την κρίση περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.