Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

«Άνω Καλλινίκεια 2015»

O Π.Σ. Ανω Καλλινίκης "Προφήτης Ηλίας" προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στο μεγάλο παραδοσιακό γλέντι που διοργανώνει τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015 στο γήπεδο του χωριού.
Μια βραδιά πολλά υποσχόμενη...
Συντροφιά μας τοπικά χορευτικά συγκροτήματα καθώς και η ορχήστρα "Μακεδονικό Μεράκι".
Σας περιμένουμε όλους, να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές!

5 σχόλια:

  1. Αποφασίζουμε και διατάζουμε ισχύει σε αυτό το χωριο,διοργανωνουν για δεύτερη χρονιά χωρίς να ρωτήσουν τον οποιοδήποτε πανηγύρι την ήμερα που η ομάδα τις καλλίνικης είχε δημιουργήσει αυτή την εκδηλωση,άρπαξαν αυτή την εκδήλωση χωρίς ντροπή και δημιούργησαν τα <>,συνχαρητηρια για το ήθος που τους διακρίνει.....εγω θέλω να ξέρω αυτοί που λένε ότι ανέλαβαν την ιστορική ομάδα τις Καλλινίκης τι κανουν;παλι αδιάφορα σφυριζουν;Γιατι δεν σταματάνε αυτόν τον κατήφορο τις μεγάλης ομάδας που λεγόταν ΕΛΛΑΣ ΑΝΩ ΚΑΛΛΙΝΙΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά συγχαρητήρια για το όμορφο σχόλιο,μας βοηθάει να συνεχίσομε τον πολυτάραχο αγώνα μας.Η διοίκηση της ομάδας γνωρίζει για την κίνηση μας πολύ πριν διαφημιστεί αλλά δεν είναι αυτό που σας έκανε να σχολιάσετε, είναι που έχουμε επιτυχία σε κάθε μας βήμα, είναι που φέραμε 600 άτομα στην περσινή εκδήλωση, κόσμο που δεν έχει ξαναπατήσει στο χωριό ποτέ σε κανέναν αγώνα εκδήλωση η οτιδήποτε άλλο.Αντί να βοηθήσετε τα παιδιά που έχουν προβάλλει το χωριό σας σε όλο το Ν.Φλωρίνης και όχι μόνο κάθεστε προπαγανδίζετε μια τεράστια προσπάθεια.

      Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν γιατί μας πωρώνετε περισσότερο.Κρατήστε τα ζόρια σας!!!Ξέρετε ποιος είμαι ;)

      Διαγραφή
    2. Ιωαννιδης Παντελης9 Ιουλίου 2015 στις 12:07 π.μ.

      Φιλε 10:21 τοποθετεισε σε ενα θεμα που εχεις αδικο γιατι ο χορος του πολιτιστικου συλλογου γινεται στο γηπεδο με την εγκριση του αθλητικου συλλογου μετα απο συζητηση των δυο πλευρων.Αν ο αθλητικος συλλογος ηθελε να κανει χορο μπορουσε πολυ απλα να τον κανει στις 19 παραμονη του προφητη Ηλια οποτε δεν τιθεται θεμα.Δεν πρεπει να μπαινουμε στη διαδικασια να λεμε τις διαφορες μας σαν συλλογοι οπως κανουν καποιοι και αν το χωριο μας το ξερουν απο τον πολιτιστικο συλλογο η απο τον αθλητικο συλλογο που ειναι οντως ιστορικος αλλα οταν ειχε εκλογες πριν δυο μηνες ειχε στην αιθουσα 4 ατομα ενω ενας ιστορικος συλλογος σαν την Ελλας Ανω καλλινικης επρεπε να ειχε πολυ περισοτερα μελη.Θελω να πω οτι γινεται σε ενα χωριο ειναι για καλο και καλη ειναι η προσπαθεια του πολιτιστικου συλογου και ζηταμε την στηριξη του οπως και καθε κατοικο του χωριου για το νεο ξεκινημα της Ελλας ανω καλλινικης!!!

      Διαγραφή
  2. Η λογοκρισία τις τηλεοράσεως έφτασε και στα blog τις Φλώρινας;μπράβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιο σας αγαπητέ είναι άκρως προσβλητικό απέναντι σε ένα και μόνο άτομο... Την προσωπική σας εμπάθεια καλό να είναι να την δημοσιοποιείται ονομαστικά.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.