Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Το ΕΒΕ Φλώρινας για την ημερίδα παρουσίασης προγραμμάτων του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ

Το Ι.Μ.Ε της ΓΣΕΒΕΕ συνδιοργάνωσε ημερίδα με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ν. Φλώρινας στο Ξενοδοχείο Λύγκος παρουσιάζοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχει πραγματοποιήσει και θα συνεχίσει να πραγματοποιεί στην Π.Ε Φλώρινας.
Επίσης παρουσίασε τις δράσεις και τις έρευνες αλλά και το τελευταίο πρόγραμμα συμβουλευτικής σε 50 Επιχειρήσεις του Νομού μας, παρέχοντας Τεχνογνωσία από Ειδικούς Οικονομολόγους. Τέλος το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ παρέθεσε δείπνο στο roof garden του Ξενοδοχείου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΕΦ ευχαριστεί το ΙΜΕ της ΓΣΕΒΕΕ αλλά και την Διοίκηση της ΓΣΕΒΕΕ για την στήριξη που παρέχει στην Ομοσπονδία μας.
Ενδεικτικά στα τελευταία τρία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 40 επιμορφωτικά τμήματα σεμιναρίων εκπαιδεύοντας συνολικά περίπου 1000 επαγγελματίες του Νομού μας. Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να βραβεύσουμε με τιμητική πλακέτα τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ Καββαθά Γεώργιο και τον εκτελεστικό Αντιπρόεδρο κ. Παπαργύρη Ιωάννη.



Ο Πρόεδρος
Σαπαλίδης Σάββας
Ο Γραμματέας
Βουλγαρίδης Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.