Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Σημερινές επισκέψεις του Γ. Αντωνιάδη

Ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης θα πραγματοποιήσει σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου τις εξής επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες:

ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ 19:30

ΑΝΩ ΥΔΡΟΥΣΑ 19:45

ΚΑΤΩ ΥΔΡΟΥΣΑ 20:00

ΣΚΟΠΙΑ 20:15

ΑΜΜΟΧΩΡΙ 20:30

ΑΓΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ 21:00

29 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ; ΓΙΑ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΟΛΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ (για τσίπουρα και ψήφους) ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ!!! ΑΚΟΜΗ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ !!!!!!

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ: ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ, ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ .

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ , ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΥΓΑΔΕΥΣΑΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  3. Κύριε Αντωνιάδη , απόψε θα μας κάνετε ευτυχισμένους και θα ξεχάσουμε το μνημόνιο. Είστε ο πρώτος και καλύτερος βουλευτής της χώρας. Θα βγούμε και φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μνημόνιο μας οδηγήσατε εσείς και οι όμοιοι σας με τα έργα και τις συμπεριφορές σας. Αντί να λουφάξετε, μιλάτε κι όλας. Ντροπή σας.

      Διαγραφή
  4. Ανούσιες επισκέψεις. Ο Αντωνιάδης είναι κλασικός εκπρόσωπος της παλαιοκομματικής σχολής. Από τον Στάθη στον Γιάννη από την σκύλα στην Χάρυβδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολή Παπαθανασίου -σχολή Κορτσάρη

      Διαγραφή
    2. Ο Βουλευτής πρέπει να ξέρεις έχει καθήκον να επισκέπτεται τους πολίτες της Περιφέρειάς του και να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους ώστε να προσπαθεί να δίνει λύσεις σε αυτά. Κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Γι αυτό κ. Αντωνιάδη, κ. Βουλευτά σας συγχαίρω για τις προσπάθειές σας και σας ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διαθέτετε και μην ακούτε τους μίζερους τύπους που είναι προκατειλημμένοι .

      Διαγραφή
    3. 10¨:18 Εσύ θα μας τρελάνεις 10 χωριά την ημέρα σε επισκέψεις 5 λεπτών ποια προβλήματα θα μάθει ;;; Απλές επισκέψεις για χρόνια πολλά είναι και κυρίως να φανεί ότι πέρασε και μετά της εκλογές. Κουτοπονηράδες . Εσύ πρέπει να είσαι βολεμένος και μεγάλο γλειφτράκι και πολύ ΑΣΧΕΤΟΣ.

      Διαγραφή
    4. Βλέπω ότι εσύ ξέρεις πολλά. Ήσουν φαίνεται στην κουστωδία του πρώην και εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια. Σαν δε ντρέπεσαι πρόβατο!

      Διαγραφή
    5. ΠΟΣΟ ΜΙΖΕΡΟΙ ΕΙΣΤΕ! ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΒΟΛΕΥΤΗΚΑΤΕ.

      Διαγραφή
  5. Γιάννη Αντωνιαδη ο κόσμος προσπαθεί να βρει μια ελπιδα με αυτό το μπάχαλο που γίνεται σε όλους τους τομείς.
    Εμείς χαιρόμαστε που είσαι κοντά μας και δε μας ξέχασες και προσπαθείς να βρεις λύση στα προβλήματά μας! Μην ακούς κανέναν, συνέχισε το έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟ ΕΡΓΟ;; ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΕΙΣ;;;

      Διαγραφή
    2. ΕΓΩ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΖΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΚΛΗΡΑ . ΑΠΛΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

      Διαγραφή
    3. 4:35 Είσαι γραφικός και άσχετος. Έχεις μεγάλη φαντασία, γιατί δεν γράφεις κανένα παραμύθι;;; Ο ΠΡΏΗΝ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ στο ίδιο καζάνι βράζουν γλειφτράκι. . Όσο, για τα προβλήματα έχεις μαύρα μεσάνυχτα. Μην εργάζεσαι σκληρά .....θα φέρεις κάλους στα δάχτυλα. Η πολύ ............ βλάπτει.

      Διαγραφή
    4. Ωραίο επίπεδο έχεις εσύ και οι όμοιοί σου!
      Σας αξίζει το περιθώριο που είστε τώρα!

      Διαγραφή
  6. Ιωάννη πες αλεύρι. Η Κωνσταντοπούλου σε γυρεύει. Επιτέλους να μπει μια τάξη σε αυτή τη χώρα. Πληρώνεστε όχι για να βολτάρετε αλλά για να δουλεύετε (και όχι να δουλεύετε τον κοσμάκη). Και η δουλειά σας είναι μέσα στη Βουλή όπου και πρέπει να βρίσκεστε σε κάθε συνεδρίαση της - όπως εμείς πηγαίνουμε κανονικά στις δουλειές μας -και όχι στα χωριά για επίδειξη, χαβαλέ και κοινωνικές επαφές - ρουσφετάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βουλευτής πρέπει να ξέρεις έχει καθήκον να επισκέπτεται τους πολίτες της Περιφέρειάς του και να αφουγκράζεται τα προβλήματα τους ώστε να προσπαθεί να δίνει λύσεις σε αυτά. Κάτι που δεν έκαναν οι προηγούμενοι. Γι αυτό κ. Αντωνιάδη, κ. Βουλευτά σας συγχαίρω για τις προσπάθειές σας και σας ευχαριστούμε για το χρόνο που μας διαθέτετε και μην ακούτε τους μίζερους τύπους που είναι προκατειλημμένοι . Είναι οι ίδιοι τύποι που επισκέπτονταν τα χωριά πάνω στις βουλευτικές Λιμουζίνες μαζί με την κουστωδία τους μόνο λίγο πριν τις εκλογές για ψηφοθηρικούς λόγους

      Διαγραφή
  7. Τελικά τον συνδικαλιστή της πλάκας θα τον πάρει στο γραφείο του;;;;; Ακούγετε και για άλλο δεητζή. θα πέσει πολύ γέλιο. Τελικά τίποτα δεν μπορεί να κάνει σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπλέξεις με συνδικαλιστές της ΔΕΗ καλά κρασιά φίλε Γιάννη.

      Διαγραφή
    2. Μήπως θέλεις να πάρει εσένα στο γραφείο του για να ηρεμήσεις. Δεν μπορείς ακόμα να το χωνέψεις ότι χάσατε τη βολεψιά σας.

      Διαγραφή
    3. Δεν έχει σημασία σε πια υπηρεσία ανήκει κάποιος, αλλά τι χαρακτήρα έχει και πως συμπεριφέρεται στους πολίτες. Αλλά που να σκεφτείς εσύ τόσο πολιτισμένα. Είχατε μάθει τόσα χρόνια να συμπεριφέρεστε στους ψηφοφόρους σας αλαζονικά και χωρίς τρόπους.

      Διαγραφή
    4. 4:29 και 4¨44 είστε για λύπηση κακομοίρηδες. Για αυτούς που ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ στην ΔΕΗ τρέφω απεριόριστη εκτίμηση . Δεν τρέφω καμία εκτίμηση για αυτούς που δεν πατάν σχεδόν ποτέ στην δουλειά και θέλουν να λουφάρουν σε γραφεία βουλευτών. Ελπίζω να έγινα κατανοητός γλειφτράκια.

      Διαγραφή
    5. Τελικά από αυτά που γράφεις φαίνεται πόσο πληγωμένος είσαι!
      Περαστικά σου!

      Διαγραφή
  8. 7:47 μην προσπαθείς να αποδείξεις ότι είσαι γραφικό και βολεμένο γλειφτράκι, φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά τον συνδικαλιστή της πλάκας θα τον πάρει στο γραφείο;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΝΑ ΤΗ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.