Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πασχαλινές ευχές





Με την ευκαιρία των Άγιων Ημερών του Πάσχα θέλω να ευχηθώ στους απανταχού Φλωρινιώτες, το Αναστάσιμο φως να φωτίζει τις ζωές όλων μας και να χαρίζει ειρήνη, αγάπη και αισιοδοξία για το αύριο.
Καλή Ανάσταση, Χρόνια Πολλά
Βουλευτής Ν.Δ Π.Ε Φλώρινας
Αντωνιάδης Γιάννης













ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΕΣ ΕΥΧΕΣ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Φλώρινας, για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα εύχεται ο Παθών και Αναστάς Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να αναστήσει τις νεκρωμένες από την αμαρτία ψυχές μας και να αναφωνήσουμε με τον ψαλμωδό «Ωραίος κάλλει παρά τους υιούς των ανθρώπων». (ψ. 44,2)
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤH
ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ
ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΑΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΔΗΣ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ
Καλή Ανάσταση!
Το Άγιο Φως ας αποτελέσει φάρο οδηγό στις καρδιές και ψυχές όλων μας
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΑΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΓΑΛΗΝΗ!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ»
Ας γονατίσουμε μπροστά στο Σταυρό κουβαλώντας τον δικό μας Σταυρό με ταπείνωση με αγάπη, με ελπίδα και τότε θα αξιωθούμε να δούμε το λαμπρό φως της Ανάστασης και να ζήσουμε και τη δική μας Ανάσταση. Πάσχα και φέτος. Για κάποιους ίσως η ίδια ιστορία. Για μας η μόνη ευκαιρία. Καλή Ανάσταση σε όλους μας και στο Γένος!



Ομάδα εξωστρέφειας 3ικαστικού 3ργαστηρίου ΣΚΤ / ΠΔΜ Φλώρινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.