Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Ο Σταύρος Τουτζιαράκης διακρίνεται στην Ουγγαρία

Η φετινή μπασκετική περιπέτεια του Σταύρου Τουτζιαράκη λέγεται Ουγγαρία. Και συγκεκριμένα MAFC Βουδαπέστης. Εκεί αγωνίζεται ο Φλωρινιώτης καλαθοσφαιριστής και μάλιστα είναι από τους διακριθέντες ψηλούς στο πρωτάθλημα.
Σε 20 αγώνες έχει μέσο όρο 15,8 πόντους, 8.8 ριμπάουντ (είναι από τους πρώτους σ΄αυτή την κατηγορία), 1.7 ασίστ και σχεδόν έχει ένα μπλοκ και ένα κλέψιμο σε κάθε αγώνα. Μάλιστα, στον τελευταίο αγώνα της MAFC είχε 22 πόντους και 5 ριμπ, ενώ φετινό ρεκόρ πόντων στο Ουγγρικό πρωτάθλημα έχει 28 πόντους και σε άλλο ματς 16 ριμπάουντ. Ο Τουτζιαράκης καταγράφεται ως ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες καλαθοσφαιριστές που αγωνίζονται φέτος στο εξωτερικό.
Να τονίσουμε ότι στο παρελθόν ο έμπειρος σέντερ έχει αγωνιστεί στη Σουηδική Σόλνα, τον ΌΦΗ, τον Ίκαρο, την ΑΕΚ, το Μαρούσι, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2009.

"ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ"

2 σχόλια:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.