Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Σημερινές επισκέψεις του Γ. Αντωνιάδη

Ο βουλευτής Φλώρινας της Ν.Δ. Γιάννης Αντωνιάδης θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη 15 Απριλίου τις εξής επισκέψεις σε τοπικές κοινότητες του δήμου Πρεσπών:

ΚΑΡΥΕΣ 19:30

ΛΕΥΚΩΝΑ 19:45

ΠΛΑΤΥ 20:00

ΛΑΙΜΟ 20:15

ΑΓΙΟ-ΓΕΡΜΑΝΟ 20:30

9 σχόλια:

  1. Κύριε Αντωνιάδη είστε ο μοναδικός βουλευτής που επισκέπτεστε την Πρέσπα για να ενημερωθείτε για τα προβλήματα της. Σας ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kύριε Αντωνιάδη μεγάλη μας τιμή. Tα κορτσαράκια θα σας ακολουθήσουν;;;;;;

      Διαγραφή
  2. Στα 15 λεπτά είναι και το δρομολόγιο; και η ενημέρωση ; Μπράβο κ. Αντωνιάδη ; πώς τα καταφέρνετε ; μπράβο! ! !

    "'-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ. Οι προηγούμενοι ερχόντουσαν μόνο για να αρπάξουν ψήφους. Η διαφορά είναι τεράστια. Αντωνιάδη η Πρέσπα σε στηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eσύ ξέρεις κατά που πέφτει η Πρέσπα γλειφτράκι........

      Διαγραφή
  4. και ή η πρέσπα δεν έχει πολλά να δειξει και ναπει ή αυτός είναι τσάκαλος και γρήγορος... γιατί σε μία ώρα τα έκανε όλα. Βρε ποιον κοροιδεύουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ, ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ (τρομάρα τους). ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. Αντωνιάδη είμαστε ευτυχείς που είστε ο βουλευτής μας. Κοσμήστε το ελληνικό κοινοβούλιο με την παρουσία σας. Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη τιμή που μας κάνατε και επισκεφθήκατε την περιοχή μας. Είστε ο καλύτερος και ικανότερος βουλευτής της Ελλάδος. Να σας έχει ο θεός καλά. Ολόκληρος ο νομός Φλώρινας σας θαυμάζει και σας στηρίζει εσάς και το κόμμα σας την ευλογημένη και δοξασμένη και λατρεμένη Ν.Δ ΚΑΙ ΤΟΝ ΆΞΙΟ , ΤΙΜΗΜΈΝΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ κ. ΣΑΜΑΡΑ

      Διαγραφή
    2. Γραφικέ και άσχετε η πρώην είναι η κυβέρνηση της Ν.Δ. Ο Αντωνιάδης είναι βουλευτής αντιπολίτευσης με παλαιοκομματικές μεθόδους.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.