Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών!!!

Γι’ άλλη μια φορά το πρόβλημα των λαθρομεταναστών στην χώρα μας, απασχολεί την επικαιρότητα και όλους εμάς τους πολίτες. Τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί επικίνδυνα η εισβολή στην χώρα μας, λαθρομεταναστών από τις χώρες της Μ. Ανατολής εξαιτίας των τοπικών αναταραχών.
Η χώρα μας δεν αντέχει αυτό το κύμα λαθρομεταναστών που επιτείνει την οικονομική κρίση, διαταράσσει το αίσθημα ασφάλειας και αλλοιώνει πληθυσμιακά την σύνθεση της κοινωνίας μας. Πλέον υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε φιλοξενούμενοι στην ίδια μας την χώρα. Δίπλα μας ελληνόπουλα πεινάνε και άλλα κατά χιλιάδες αναζητούν την τύχη τους χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Φιλοξενία δεν σημαίνει ότι θα μετατραπεί η χώρα μας σε ένα απέραντο ξενοδοχείο. Πόσους άλλους λαθρομετανάστες ν’ αντέξει η Ελλάδα ; Τα σύνορα θα πρέπει να κλείσουν και να δοθεί μάχη να σταματήσει η ανεξέλεγκτη εισροή εξ ανατολάς.
Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς πέρα από τους ανθρωπισμούς προς τρίτους, οφείλουν να διαφυλάξουν πρωτίστως την εθνική ασφάλεια και την ασφάλεια των πολιτών σε κάθε γωνιά της χώρας και κυρίως τις εθνικά ευαίσθητες περιοχές. Αναγκαιότητα και καθήκον είναι «πρώτα οι ΕΛΛΗΝΕΣ» !!!
Η Ελλάδα είναι χώρα, με σύνορα, εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια, συγκεκριμένες οικονομικές, κοινωνικές και πληθυσμιακές αντοχές και όχι απλά ένας χώρος ελεύθερης εισόδου-εξόδου από ανεξέλεγκτο αριθμό παράνομων μεταναστών. Επιβάλλεται μεταναστευτική πολιτική υπό τον πλήρη έλεγχο του κράτους, με αυστηρές ποσοστώσεις και κυρώσεις με ταυτόχρονη εκστρατεία αναθεώρησης της συνθήκης Δουβλίνο ΙΙ . Επομένως, θα πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών.
Τέλος, το πρόβλημα των προσφύγων και των μεταναστών από τις χώρες της Μ. Ανατολής είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα και όχι ελληνικό. Δηλαδή, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει αφενός να πιέσει την Τουρκία να εφαρμόσει το σύμφωνο επαναπροώθησης που έχει υπογράψει και αφετέρου θα πρέπει να υπάρξει αναλογικός καταμερισμός των μεταναστών και προσφύγων».

Με εκτίμηση,
Ευαγγέλου Ηλίας – Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες

9 σχόλια:

  1. Μην τα λες σε μας αγαπητέ μου. Δεν εισαι σε διαδήλωση που το κελάιδημα είναι τζάμπα. Στην κυβέρνηση είστε. Το κόμμα σου κυβερνάει - εκεί να πας να τα πεις.
    Το θέατρο πούλα το αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στους φασίστες και στους μισάνθρωπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασίστας και μισάνθρωπος είσαι εσύ κομμουνιστικό απολίθωμα.

      Διαγραφή
    2. Ρε έξυπνοι νομίζετε ότι οι μετανάστες θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα απο την στιγμή που ειναι φτωχή χώρα χωρίς μέλλον ούτε για τα παιδιά της....;;;Τα βόδια οι προηγούμενοι υπογραψαν το Δουβλίνο να τους κρατάμε εδω να έχουν την ησυχία τους οι πολιτισμένοι ουγκ ευρωπαίοι....Τι να κάνουν εδώ σε φυλακή χωρίς σιδερα ζουνε...θελουν να φυγουν αλλα δεν μας αφήνει η μαμά Ευρώπη....

      Διαγραφή
  3. Που πήγαν οι κόκκινες γραμμές του κόμματος σου, Ντρέπομαι που ψήφισα ΑΝ.ΕΛ θα έχετε την τύχη της ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς είμαστε πολλοί που παρασυρθήκαμε από τα λόγια του Καμμένου για κόκκινες γραμμές και ασφαλιστικές δικλείδες.

      Διαγραφή
  4. Πρόσφυγες λέγονται. Κι αν ο δυτικός κόσμος που ζεις και εσύ δεν προκαλούσε όλη αυτήν την δυστυχία και τον θάνατο κυρίως σε αυτές τις χώρες, δεν θα αναγκαζόντουσαν να γίνουν πρόσφυγες όλοι αυτοί οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ κ. Ευαγγέλου Ηλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ αλλά δυτικός κόσμος δεν είναι μόνο η χρεοκοπημένη Ελλάδα. Η ανευθυνότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-- ΑΝ.ΕΛ δεν έχει προηγούμενο.

      Διαγραφή
  5. Άραγε το κόμμα του τα ξέρει αυτά τα νεοναζιστικά; Τυχαία υιοθετεί το χρυσαυγίτικο "πρώτα οι Έλληνες" ; http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/prwta-oi-ellhnes

    Ξέρει άραγε ότι συμπατριώτες πρόσφυγες είχαν καταφύγει μεταξύ άλλων και στην Συρία μετά την καταστροφή του 22; χωρίς "χαρτιά" βεβαίως http://www.lifo.gr/team/greekicons/53504, http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_186.html

    Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.