Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Απόλυτα επιτυχημένη η 11η πανελλήνια γιορτή μανιταριού στη Φλώρινα (video)

Παρουσία εκατοντάδων κατοίκων της Φλώρινας, αλλά και μανιταρόφιλων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ολοκληρώθηκε η 11η πανελλήνια γιορτή μανιταριού, η οποία γνώρισε μεγάλη επιτυχία.
Χθες, νωρίς το πρωί, οι μανιταρόφιλοι πραγματοποίησαν εξόρμηση στο δάσος της περιοχής, ενώ το απόγευμα, στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα, το πρόγραμμα περιελάμβανε έκθεση δειγμάτων μανιταριών, γευσιγνωσία, διαδραστικό show μαγειρέματος, έκθεση και παζάρι τοπικών προϊόντων και μανιταροπροϊόντων, έκθεση φωτογραφίας, εικαστικές δραστηριότητες για παιδιά.
Στην αίθουσα του «Αριστοτέλη» πραγματοποιήθηκε σεμινάριο μανιταρογνωσίας με ομιλητές τους Γιώργο Κωνσταντινίδη, πρόεδρο των Μανιταρόφιλων Ελλάδας και Τριαντάφυλλο Τσαμπάζη, πρόεδρο των Μανιταρόφιλων Δυτικής Μακεδονίας.
Η βραδιά έκλεισε με μουσική εκδήλωση από τον Σύλλογο φίλων της Μουσικής Φλώρινας «Ο Ερωδιός» (συγκροτήματα BONIFACE, FUNK ME UP) και τους MANITAROCK (Γ. Κωνσταντινίδης- Δ. Κλεισιάρη -Σ. Κώττας- Δ. Κων/δης).


1 σχόλιο:

  1. Καλά τα μανιτάρια αλλά μήπως ξεχάσαμε την επέτειο του Μακεδονικού Αγώνα; Η μήπως σκόπιμα την "ξέχασαν" οι καινούργιοι (ή λιγότερο καινούργιοι) αιρετοί τοπικοί μας "ΑΡΧΟΝΤΕΣ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.