Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Εγγραφές στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του δήμου Φλώρινας

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Φλώρινας και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) συνεχίζουν επιτυχώς τη λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας στο οποίο θα υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ και ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ.
Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η υποβολή φωτοτυπίας της αστυνομικής ταυτότητας.
Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους .
Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:



Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Φλώρινας.
Μ. Αλεξάνδρου 111 (κτίριο παλαιάς Νομαρχίας) από 22/09/2014 έως και 03/10/2014 και ώρες από 12:00μ.μ. έως 16:00μ.μ. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2385025133 από 12:00μ.μ. έως 16:00 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίσουν απαραιτήτως φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

11 σχόλια:

  1. Οι 150 ώρες ποντιακή ς διαλέκτου που κολλάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ;;;;;

      Διαγραφή
    2. Το προβλημα ειναι οτι οι 150 ωρες δεν αρκουν. Θελει τουλαχιστον 155

      Διαγραφή
  2. Χωρις ποντιακα σημερα δεν πας πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα πιστοποιητικά παρακολούθησης είναι αναγνωρισμένα από το κράτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην προκηρυξη του ΙΝΕΔΕΒΙΜ δεν υπαρχει ειδικοτητα ποντιακων. Εχει τσακωνικα ομως. Ζητειται Αρκας εκπαιδευτης να στελεχωσει το τμημα Φλωρινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 7:53ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΑΒΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ. ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω. Κανενα κομπλεξ με τα ποντιακα. Το προβλημα ειναι πως οι 150 ωρες ειναι αν μη τι αλλο προκλητικες οταν ολες οι αλλες ειδικοτητες εχουν το πολυ 50.

      Διαγραφή
  5. Είναι δωρεάν; Και τι πιστοποιητικά παρακολούθησης δίνονται; Επίσης ξέρει κανείς τι ώρες γίνονται τα μαθήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ζητείται επειγόντως πιστοποιημένος εκπαιδευτής ποντιακής διαλέκτου. Αν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα λειτουργήσουν όλα τα τμήματα ή πρέπει να συμπληρωθεί κάποιος αριθμός ατόμων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.