Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Συλλήψεις σε Αμύνταιο, Φλώρινα και Καστοριά

Προχθές (12-09-2014) σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν οι ακόλουθες συλλήψεις:

Τις βραδινές ώρες στο Αμύνταιο Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας συνέλαβαν 56χρονο ημεδαπό για κατοχή ακατέργαστης κάνναβης βάρους 34,35 γραμμαρίων.

Τις βραδινές ώρες στην Καστοριά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, συνέλαβαν 22χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας για κατοχή ενός (1) αυτοσχέδιου τσιγάρου που περιείχε κάνναβη.

Το πρωί στην Φλώρινα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φλώρινας, συνέλαβαν 31χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, γιατί κατείχε μία (1) σιδερογροθιά και ένα (1) πτυσσόμενο μαχαίρι με μήκος λεπίδας οκτώ (8) εκατοστά, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και τα όπλα κατασχέθηκαν.

5 σχόλια:

  1. Η σύλληψη του Αλβανου για την σιδερογροθιά και το μαχαίρι εγινε απο την ΔΙΑΣ
    Προς ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι μας το λες χαιρεσαι? εισαι ΔΙΑΣ? ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Εσύ φίλε 11:58 τι πρόβλημα έχεις και μιλάς έτσι;
      Και πριν βιαστείς να πεις το οτιδήποτε, δεν είμαι ο 3:15.

      Διαγραφή
    3. 11:58 θα ηθελες πολυ να εισαι ΔΙΑΣ αλλα δεν εισαι
      οπότε κατσε στην μιζέρια σου και κοψε τις παπαρολογιες σου

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ κυκλοφορεί τίνγκα μαστουρωμένος . Εθεάθη σήμερα σε κοινοχρηστο χώρο παρέα με άλλα Από δίπλα μικρά παιδιά και ηληκιωμένες σταυροκοπιοντουσαν ....Τώρα εάν επιτεθεί σε κανέναν με κανένα αιχμηρό αντικείμενο ή με πυροβόλο όπλο για να πάρει την δόση τουδεν γνωρίζω. Ελπίζω το τμήμα ασφαλείας και η δίωξη να τον έχει υπο παρακολούθηση...μέτριου αναστήματος όχι πάνω από 40 χρ κυκλοφορά συνεχώς με ένα κινητό στο χέρι και συγκεκριμένη αμφίεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.