Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Έναρξη εγγραφών στο τμήμα Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»

Το Τμήμα Φωτογραφίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών για την νέα χρονιά.

Θα λειτουργήσουν κύκλοι μαθημάτων για αρχάριους και προχωρημένους, για μαθητές, φοιτητές, εφήβους και ενήλικες.

Οι Κύκλοι μαθημάτων περιλαμβάνουν: Θεωρία της Φωτογραφίας, Αισθητικό Προσανατολισμό, Λήψη – Παρουσίαση, Τεχνικά ζητήματα, Φιλοσοφία και Ανάλυση της Εικόνας/Φωτογραφίας.

Υπεύθυνος εργαστηρίου: Συμεών Κώτσου, Καθηγητής Φωτογραφίας – Κριτικός Εικόνας.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ.: 6974784312

3 σχόλια:

  1. Ο ΦΣΦ Αριστοτέλης με την τόσο μεγάλη προσφορά και έργο ΑΠΩΝ από το συλλαλητήριο για το νοσοκομείο μας. Είναι απορρίας άξιο ένας τόσο μεγάλος πνευματικός σύλλογος στην πόλη μας που αντιτσάθηκε σε παρόμοιους δύσκολους καιρούς να περιορίζεται στην διοργάνωση πολιτιστικών ( χρήσιμων μεν) έργων. Κύριοι του ΦΣΦ Αριστοτέλης προσφορά και αντίσταση δεν σημαίνει μόνο ομιλίες και ΄μνημόσυνα στην Κλαδορράχη. Οι επόμενες και παρούσες γενεές Φλωρινιωτών θα σας αξιολογήσουν. Ούτε κάν μία δήλωση συμπαράστασης έστω και την τελευ΄ταία στιγμή ; Λυπηρότατο....για την μακρόχρονη ιστορία του ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε "φίλε".

      Από την προηγούμενη εβδομάδα, με την πρώτη ανακοίνωση και ανάρτηση της αφίσας για το Πανφλωρινιώτικο Συλλαλητήριο, μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου μας (Α.Β. τα αρχικά του για επιβεβαίωση), επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ζητώντας τη συμπαράσταση του Συλλόγου και την ενεργοποίηση μελών και φίλων του. Η συμπαράσταση θεωρήθηκε αυτονόητη και δεδομένη, ενώ άμεσα δόθηκε η άδεια στους διοργανωτές του Συλλατηρίου να χρησιμοποιήσουν το όνομα και το λογότυπο του ''ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ" σε κάθε τους ενέργεια, δράση και ψήφισμα.

      "Φίλε" ανώνυμε, τα όσα με "λύπη" ενημερώνεις τους λοιπούς συμπολίτες μας δεν απηχούν την πραγματικότητα, δυσφημούν τη μακρόχρονη ιστορία του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, δημιουργώντας διχαστικό κλίμα και απαξίωση κάθε δίκαιου αιτήματος όλων των Φλωρινιωτών.
      Τέλος, θα επιθυμούσα να δηλώσεις, ως φίλος, το κινητό σου τηλέφωνο στη γραμματεία του Συλλόγου μας για να ενημερώνεσαι με μηνύματα (SMS), δράσεων και αποφάσεων του Συλλόγου μας.

      Πράγματι, η ιστορία αξιολογεί και κρίνει πράξεις και όχι ανώνυμα σχόλια!

      Ευχαριστώ
      Κων/νος Ραπτόπουλος-Χατζηστεφάνου
      Πρόεδρος ΦΣΦΑ

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να σας δούμε στην αυριανή συγκέντρωση..Τίποτε περισσότερο τίποτε λιγότερο...Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου δώσω τα στοιχεία που μου ζητάς γιατί κινητό τηλέφωνο δεν χρησιμοποιώ ΠΟΤΕ στην ζωή μου....

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.