Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Τα μέλη της Επιτροπής Υγείας της Π.Ε. Φλώρινας

Στις 10 Σεπτεμβρίου 2014 πραγματοποίησε την πρώτη της συνεδρίαση η Επιτροπή Υγείας της Π.Ε. Φλώρινας, με την παρουσία του αντιπεριφερειάρχη κ. Στέφανου Μπίρου και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Υγείας-Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής κ. Σταύρου Γιαννακίδη. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Νοσοκομείο Φλώρινας και σε ζητήματα υγείας της Π.Ε.
Οι πολίτες που συμμετέχουν στην Επιτροπή Υγείας είναι:

Αντωνιάδης Γιώργος
Πετρουσιάνης Σάκης
Σιαμπανίδης Νίκος
Παπαγεωργίου Ελβίρα
Αντωνιάδης Βασίλειος
Κοϊμτζίδης Θεοδόσιος
Μαλεζίδης Παντελής


Η σύστασή της έγινε στα πλαίσια της άμεσης δημοκρατίας και της συμμετοχικής διαδικασίας, σύμφωνα με το πρόγραμμά μας. Ο ρόλος της επιτροπής είναι συμβουλευτικός, εισηγητικός, συντονιστικός και θα διαχειρίζεται ζητήματα και προβλήματα υγείας σε συνεργασία με τους αντίστοιχους φορείς.

2 σχόλια:

  1. ρε παιδιά, υπάρχει μεταξύ σας και κανένας ειδικός, που να έχει σχέση με την υγεία; τι να πεις. Καμιά φορά όλοι παράγουν σωστό έργο! Ένας φαρμακοποιός είναι πάντα χρήσιμος, μπορεί να ξέρει!
    Corbe- corbe..................Πντα θα υπάρξουν σωτήρες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εξαιρέσεις τον πολύ καλό και σοβαρό φαρμακοποιό Κο Αντωνιάδη, υπάρχουν κάποια ονόματα στην ομάδα που παραπέμπουν περισσότερο σε @@@ παρά σε επιτροπή υγείας.Η επιλογή των συγκεκριμένων μάλλον ήταν πολύ επιπόλαια, πολύ επιφανειακή και πιθανότατα αποτελούσε προϊόν πολιτικής φαιδρής συνδιαλλαγής.Κρίμα για τον Κο Καρυπίδη αν αυτοί αποτελούν τα μετόπισθέν του στην υγεία για τη Φλώρινα και κρίμα για την ίδια τη Φλώρινα κατ'επέκταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.