Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Το Φιλοζωικό Σωματείο «επικηρύσσει» το δολοφόνο των αδέσποτων της Φλώρινας



13 σχόλια:

  1. Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΟΝΤΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ '' ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ'' ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΜΟΛΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!! ΕΞΟΡΓΙΣΤΗΚΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΕΜΕΝΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΟΤΕ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ (ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΑΛΛΑ ΤΗΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΣΚΑΤΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ. ΕΠΙΚΥΡΗΣΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ'' ΦΙΛΟΖΩΙΚΩΝ'' ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΑΝ ΔΑΓΚΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΣ. ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ . Η ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑΙΖΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ Η ΕΠΙΚΉΡΥΞΗ , ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ ΤΩΡΑ.
      ΜΠΡΡΡΡ ΞΕΣΤ@@@@ΜΕ ΑΠΟ ΦΟΒΟ.
      ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΣΙΑΣΩ.
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ?

      Διαγραφή
  3. Η Αστυνομία πρέπει να ασχοληθεί με τα σχόλια ορισμένων ανωνύμων ,ίσως βρει τις απαντήσεις που ψάχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αν ήσουν αυτός που το έκανε, θα έμπαινες από τον υπολογιστή του σπιτιού σου να γράψεις; (όταν είναι ευρέως γνωστό ότι μπορεί να βρεθεί η τοποθεσία σου...)

      Διαγραφή
    2. 6:03 ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ. ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΧΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ,ΑΛΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ Κ.Λ.Π. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΠΕΙΡΙΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΛΗΣΗΣ;;;.

      Διαγραφή
  4. Σε κάποια απο αυτά που λές εχεις δίκιο..αλλά τα περισσότερα κόπρανα που ειναι σε πεζοδρόμια είναι απο ιδιόκτητα σκυλιά..τα πάνε τη βόλτα τους και δεν τα μαζεύουν, καθώς τα περισσότερα αδέσποτα είναι αναγκασμενα να κρύβονται και τα κάνουν σε χόρτα.προσωπικα ελάχιστες φορες εχω δει αδέσποτο να τα κάνει σε κεντρικά σημεια. θα σου πω και το αλλο. Σάββατο βραδυ γυρω στις 8.30 στο παρκάκι μπροστά απο τη Λέσχη Αξιωματικών μια κυρία έβαλε το μικρό της παιδάκι να κάνει την ανάγκη του εκει.το μόνο που έκανε ήταν να καλύψει τα κόπρανα με το μωρομάντηλο.όταν τη ρώτησα αν θα τα μαζέψει μου είπε.."ασε μας κοπέλα μου και συ".
    και κατι τελευταιο..φοβάστε να περάσετε απο αγέλες και το δέχομαι.καποια γαυγίζουν..και εμείς ομως φοβόμαστε να περάσουμε απο κάποια σημεία της πόλης βράδυ που συχνάζουν κατι γλοιώδεις τύποι και σου λενε διάφορα,μερικές φορές γίνονται αισχροί και όταν ειναι πιωμένοι φοβόμαστε για τα χειρότερα..τι μπορούμε να κανουμε δηλαδη?απλά περναμε απο αλλον δρόμο ακόμα και αν κάνουμε τον κύκλο για να φτάσουμε στο σπιτι μας. Ζεις σε μια πόλη και πρέπει να σέβεσαι και να ανέχεσαι οτιδηποτε υπάρχει μεσα σε αυτή. Αυτο λέγεται πολιτισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστή, γιατί τα σκυλιά τουλάχιστον δεν έχουν την νοημοσύνη να καταλάβουν ότι ενοχλούν. Αλλά μάλλον και τα μπεκρόσκυλα επίσης...

      Διαγραφή
  5. κάποιοι και κάποιες εδώ μέσα έχουν ( εσκεμμένα) μπερδέψει τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ με τα συμπαθή αδέσποτα ζωάκια που αγαπάμε όλοι ....Υπάρχει πράγματι σοβαρό πρόβλημα στην Φλώρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΠ .Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ...ενα ακομα κατοικιδιο γατακι ψωφισε απο φολα κοντα στην σπηλιαδου και ολυμπιαδος...οποιος γνωριζει πληροφοριες για τον δολοφονο ας μιλησει...Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σημερα αλλο ενα γατακι ψωφησε εξαιτιας σ μλκααα αμα σε πιασουν ευχομαι να εχεις την ιδια μοιρα με τα αθωα ζωα που σκοτωνεις καταλαβες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κατα την γνωμη μου η αστυνομια και ο δημος θα πρεπει να δρασουν αμεσα για να μην υπαρχουν κι αλλα κρουσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΩΝ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΦΟΛΕΣ

    ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ

    ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΚΥΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΣΑΝ 7 ΔΗΜΟΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ 600 ΕΥΡΩ Χ 7 ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΥΣΣΙΚΟ, ΝΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΩΔΥΝΗ ....

    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΑΝΟΜΑΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΤΣΙΠΑΡΙΣΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.