Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Συνεχίζονται τα δωρεάν σεμινάρια από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΑΛΜΑ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 11 Αυγούστου 2014, το Εργαστήρι Επαγγελματικού Προσανατολισμού το οποίο απευθύνονταν σε ανέργους με θέμα «Η τέχνη της συνέντευξης» και υλοποιήθηκε από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «ΑΛΜΑ» στις δομές του Κέντρου.
Το εργαστήριο είχε ως στόχο να δώσει κάποιες βασικές κατευθυντήριες οι οποίες αφορούν στη συνέντευξη επιλογής προσωπικού και οι οποίες αυξάνουν τις πιθανότητες ο δυνητικός εργοδότης να αποκομίσει μια θετική εντύπωση για τον υποψήφιο.
Στα πλαίσια του σεμιναρίου, αναπτύχθηκε το θέμα της καλής προετοιμασίας για μια συνέντευξη επιλογής προσωπικού μέσα από τη γνώση των ικανοτήτων, των δεξιοτήτων και των προσωπικών χαρακτηριστικών του υποψηφίου συνεντευξιαζόμενου.
Επιπλέον, στο πλαίσιο του εργαστηρίου αναπτύχθηκαν τεχνικές, μικρά μυστικά για μια επιτυχημένη συνέντευξη, τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ μιας συνέντευξης καθώς επίσης και η γλώσσα του σώματος.
Το επόμενο δωρεάν Εργαστήρι με τίτλο «Διαχείριση Άγχους» θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 13 Αυγούστου και ώρα 17:30 μ.μ.
Δηλώσεις συμμετοχής στο 2385 502790.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.