Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Σε σεμινάριο οι προπονητές του Shogun

To Δ.Σ του Α.Π.Σ ΦΛΩΡΙΝΑΣ SHOGUN και οι προπονητές όλων των τμημάτων του συλλόγου θα συμμετέχουν την Κυριακή 4/5/14 στο Σεμινάριο που διοργανώνει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (Ε.Ο.Π.Τ) με θεμα: ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ.
Στο Σεμινάριο έχουν κληθεί και θα συμμετέχουν πάνω από 80 σωματεία από την ΕΛΛΑΔΑ ενώ θα συμμετέχουν και σωματεία από την ΚΥΠΡΟ και την ΑΛΒΑΝΙΑ.
Η όλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί υπό την εποπτεία του προέδρου της ΕΟΠΤ Κου ΣΜΙΑΡΗ ΘΩΜΑ και θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου PORTO PALLAS της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΜΑΙΟΥ - ΙΟΥΝΙΟΥ

1) Συμμετοχή στο σεμινάριο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ 4/5/14

2) Συμμετοχή αθλητών του τμήματος TAE KWON DO ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΘΛΗΜΑ) στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ στον ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ στις εγκαταστάσεις του CORPUS ARENA. 1/6/14

3) EΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΖΩΝΩΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου μας 14/6/14

4)ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ και υπολοίπων αθλητών της Κ.Δ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στο ΕΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.15/6/14

5) Συμμετοχή σε ΑΓΩΝΕΣ ΚΙCK BOXING υπό την αιγίδα της ΠANΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚICK BOXING στην ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 28 και 29 /6/14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.