Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Το ενιαίο ενεργειακό σωματείο "Ο Μέγας Αλέξανδρος" συγχαίρει τους εκλεγμένους υποψήφιους των πρόσφατων εκλογών της Δυτικής Μακεδονίας.
Ο πρόεδρος Βασίλειος Γέρου και το δ.σ. του σωματείου, συγχαίρουμε για την εκλογή του τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη ως περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης συγχαίρουμε για την εκλογή τους, όλους τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους, οι οποίοι εκλέχθηκαν σε κάθε περιφερειακή ενότητα. Φιλοδοξούμε στην ενεργοποίηση και το συντονισμό μας με πρωτοβουλίες που όλοι μαζί χρειάζεται να πάρουμε, για να συμβάλουμε με σχέδιο στην αναπτυξιακή προσπάθεια για το τόπο μας.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε και όλους τους εκλεγμένους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους στη Δυτική Μακεδονία για την εκλογή τους.
Τους ευχόμαστε Υγεία, Δύναμη και Καλή Επιτυχία στο έργο τους, ειδικά στις δύσκολες μέρες που όλοι διανύουμε.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γέρου Βασίλειος
Ο Γ. Γραμματέας
Κίνδος Ιωάννης

3 σχόλια:

  1. Βρε άχρηστοι, αν η κυβέρνηση σας πει: 1ον Σας καταργούμε όλα τα προνόμια 2ο Σας μειώνουμε του μισθούς στο επίπεδο των εκπ/κών, δηλ εσάς τους αγράμμματους θα σας εξομοιώσει με τους εκπ/κούς, τι θα κάνετε , τι θα πείτε; θα το δεχθείτε; Επειδή εγώ είμαι ένα δηλό ανθρωπάκι και ρωτάω ανώνυμα, ας βρεθεί ένα παλικάρι της ΔΕΗ να απαντήσει επώνυμα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επειδή εκτός από δειλός και όχι από την Δήλο εκτός και αν είσαι Δηλωσίας ....., αγράμματε εκπαιδευτικέ των ......ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ , μπορείς να μας πείς πόσες εργάσιμες ώρες έχεις την εβδομάδα?μπορείς να συγκρίνεις την δουλειά σου με τους 4μήνες τον χρόνο διακοπές, με ένα εργαζόμενο στα ορυχεία? μες στην σκόνη-βροχή -χειμώνα καλοκαίρι?να μην πούμε και άλλα άσχετε, που πήρες αφορμή από ένα άρθρο για να κατηγορήσεις έναν ολόκληρο κλάδο.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ? ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ!ωραίος εκπαιδευτικός να σου τύχει........πες μας σε ποιο Σχολείο είσαι να πάρουμε τα παιδια μας από εκεί.............ΑΝΏΝΥΜΟΣ ΑΛΛΆ ΌΧΙ ΔΕΙΛΌΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗΝ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.